Γαστρεντερίτιδα σε Λαρισαίους μαθητές

Στη διάρκεια εκδρομής στους στην Αθήνα

Δημοσίευση: 04 Δεκ 2018 15:00

Απίστευτη ταλαιπωρία υπέστησαν προχθές μαθητές του 10ου Γυμνασίου Λάρισας που βρίσκονταν σε σχολική εκδρομή στην Αθήνα, οι οποίοι κατέληξαν με συμπτώματα γαστρεντερίτιδας στο νοσοκομείο.


Συγκεκριμένα η 3η τάξη του 10ου Γυμνασίου Λάρισας -συνολικά 62 μαθητές- είχε προγραμματίσει εκπαιδευτική εκδρομή στην Αθήνα (επίσκεψη στη Βουλή, το αρχαιολογικό Μουσείο της Ακρόπολης κ.ά.) το τριήμερο 1-3 Δεκεμβρίου. Τη δεύτερη ημέρα της εκδρομής-την Κυριακή- κατά τις 9:00 περίπου το βράδυ 10 μαθητές και δύο συνοδοί καθηγητές άρχισαν να αισθάνονται έντονους πόνους στην κοιλιά και είχαν συμπτώματα διάρροιας.  Αμέσως μετέβησαν στο νοσοκομείο «Παίδων Αγ. Σοφία», όπου οι γιατροί διέγνωσαν γαστρεντερίτιδα και όπως είπαν στους καθηγητές, το πιθανότερο ήταν να προήλθε από ιό.
Οι 10 μαθητές –δυο εκ των οποίων κρίθηκε αναγκαίο να τους βάλουν ορό-και οι δύο συνοδοί καθηγητές διανυχτέρευσαν στο νοσοκομείο κυρίως για προληπτικούς λόγους. Την επομένη το πρωί, επέστρεψαν στο ξενοδοχείο και αργά χθες όλοι μαζί,  έφτασαν στα σπίτια τους στη Λάρισα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass