Καταγγέλλει παρατυπίες στη σύγκληση ΓΣ η ΔΑΚΕ

ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΕΛΜΕ

Δημοσίευση: 16 Δεκ 2018 15:27

Τη συμμετοχή της στις εκλογές της ΕΛΜΕ Λάρισας ανακοίνωσε η ΔΑΚΕ Καθηγητών, εκφράζοντας ταυτόχρονα τις αντιρρήσεις για τη διαδικασία που ακολουθήθηκε για τη σύγκληση εκλογοαπολογιστικής συνέλευσης.

Ειδικότερα σε ανακοίνωσή τους επισημαίνουν τα εξής: «Παρά το ότι έγκαιρα επισημάναμε σε όλες τις εναπομείνασες συνδικαλιστικές παρατάξεις στο ΔΣ της Ε.Λ.Μ.Ε ν. Λάρισας το παράνομο της διαδικασίας σύγκλησης γενικών συνελεύσεων με υπογραφές που συγκεντρώθηκαν ακόμη και μετά την πραγματοποίησή τους, οι σφετεριστές της σφραγίδας της Ε.Λ.Μ.Ε. ν. Λάρισας, επιμένουν στη διεξαγωγή εκλογοαπολογιστικής συνέλευσης και διενέργεια εκλογών την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου προκαταλαμβάνοντας (εκβιάζοντας;) και τη θετική εισήγηση του ΔΔΕ για τη χορήγηση άδειας! Παρά το ότι ζητήσαμε τα πρακτικά των μαϊμού γενικών συνελεύσεων (των 16 που εξουσιοδότησαν τους 6) καθώς και τον κατάλογο με τις υπογραφές, αυτοί ακόμη και σήμερα μας εμπαίζουν, ισχυριζόμενοι ότι δεν έχουν προλάβει να τα καθαρογράψουν! Τονίζουμε προς όλες τις κατευθύνσεις ότι μόλις μας δοθούν τα πρακτικά, άμεσα θα προσφύγουμε στη δικαιοσύνη. Έως ότου συμβεί αυτό, θα συμμετέχουμε στις εκλογές δεσμευόμενοι ότι τη νοσηρή κατάσταση της προηγούμενης χρονιάς θα την αλλάξουμε μέσω καταστατικής συνέλευσης. Έχουμε εμπιστοσύνη τόσο στους συναδέλφους όσο και στους θεσμούς. Το μήνυμα θα είναι διπλό και ηχηρό».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass