Δωρεά λέβητα αερίου στην ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ

Δημοσίευση: 16 Δεκ 2018 15:05

Οι ιδιοκτήτες της εταιρείας CALDAENERGYA.E.B.E. κ. Μπάμπης Φωτόπουλος και Ελευθέριος Φωτόπουλος δώρισαν στην ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ Λάρισας επιτοίχιο λέβητα αερίου BOSCH 2300W σύγχρονης τεχνολογίας.

Η προσφορά είναι πολύ σημαντική για τις εκπαιδευτικές ανάγκες των μαθητών των ειδικοτήτων Τεχνιτών Θερμικών-Υδραυλικών Εγκαταστάσεων και Τεχνιτών Αερίων Καυσίμων. Με ανακοίνωσή τους ευχαριστούν και τον μηχανολόγο μηχανικό της εταιρείας κ. Δημήτριο Κωνσταντόπουλο για την παρουσίαση των τεχνικών χαρακτηριστικών του λέβητα και τον τεχνικό Αερίων Καυσίμων της εταιρείας κ. Αναστάσιο Ζιάγκα ο οποίος παρουσίασε αναλυτικά σε μαθητές, γονείς και εργοδότες τη λειτουργία του λέβητα. Επίσης, ευχαριστούν τον ηλεκτρολόγο μηχανικό κ. Στυλιανό Στέργιο, ο οποίος παρείχε αφιλοκερδώς την τεχνική υποστήριξη ως εξουσιοδοτημένος τεχνικός της τεχνολογίας BOSCH και τέλος, την εταιρεία LPGASCENTER & ΣIA OE για την προσφορά των απαιτούμενων υλικών για τη λειτουργία της εγκατάστασης του λέβητα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass