Αντιμνημονιακή συγκέντρωση διαμαρτυρίας από την ΕΛΜΕ Λάρισας

Δημοσίευση: 14 Ιουλ 2015 17:39

 

Με σύνθημά τους να μην περάσει το νέο μνημόνιο, η ΕΛΜΕ Λάρισας και η Επιτροπή Αγώνα, οργανώνουν αύριο Τετάρτη, συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 9 το βράδυ στο αρχαίο θέατρο.

Σε ανακοίνωσή τους αναφέρουν: «Καμιά κυβέρνηση δεν έχει το δικαίωμα να υπογράψει νέα ληστρικά μνημόνια, την καταδίκη ενός ολόκληρου λαού και την υποθήκευση του μέλλοντός του. Να παραδώσει στα χέρια ιμπεριαλιστών της Ε.Ε. του Δ.Ν.Τ. και του πολιτικού προσωπικού τους ντόπιου και ξένου, τη νωπή λαϊκή θέληση που εκφράστηκε συντριπτικά την προηγούμενη μόλις Κυριακή του Δημοψηφίσματος.

Τα νέα μέτρα ισοπεδώνουν τα εργασιακά, ασφαλιστικά, κοινωνικά δικαιώματα των εργαζόμενων, των ανέργων, της νεολαίας, των συνταξιούχων. Ξεπουλούν το δημόσιο πλούτο, προς όφελος των δανειστών και των συμφερόντων του κεφαλαίου. Προεικονίζουν εκπαιδευτικό αρμαγεδώνα, με νέες μειώσεις μισθών, απολύσεις, μηδενικούς διορισμούς, αξιολόγηση, κατάργηση όλων των κατακτήσεων των τελευταίων μηνών στο όνομα της αναστολής των «μονομερών ενεργειών» και χτύπημα των συνδικαλιστικών, δημοκρατικών δικαιωμάτων. Στέλνουν τη μόρφωση των παιδιών του λαού στον Καιάδα.

Δεν θα το επιτρέψουμε! Καλούμε όλους τους εκπαιδευτικούς στους δρόμους, σε αγώνα διαρκείας! Τίποτε δεν μπορεί να ξεπεράσει τη δύναμη του οργανωμένου και αποφασισμένου λαού.

Να πάρουμε πίσω όσα μας έκλεψαν, να διεκδικήσουμε όσα μας ανήκουν!

Καλούμε τις αγωνιστικές δυνάμεις που στην παρούσα χρονική στιγμή αποτελούν την πλειοψηφία των Δ.Σ. της ΟΛΜΕ και της ΔΟΕ να πρωτοστατήσουν σε αυτόν τον αγώνα».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
MPOFILIOU 8-9-22
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass