ΓΙΑ ΤΗ «ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΠΑΧΕΟΣ ΕΝΤΕΡΟΥ-ΟΡΘΟΥ»

Μεταπτυχιακό πρόγραμμα της Ιατρικής Σχολής

Δημοσίευση: 19 Φεβ 2019 16:11

Το Τμήμα Ιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν υποψηφιότητα για την παρακολούθηση του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) με τίτλο: «Χειρουργική Παχέος Εντέρου-Ορθού» για το ακαδ. έτος 2019-2020, το οποίο οδηγεί στην απονομή Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης (ΜΔΕ).

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «χειρουργική παχέος εντέρου-ορθού» έχει ως αντικείμενο την παροχή υψηλού επιπέδου εξειδικευμένης και επικαιροποιημένης γνώσης, καθώς και διεξαγωγής έρευνας στο πεδίο της χειρουργικής παθολογίας του παχέος εντέρου και του ορθού, έτσι ώστε οι πτυχιούχοι του να αποκτήσουν ισχυρό επιστημονικό υπόβαθρο, εμπειρία και τεχνογνωσία σε σύγχρονα θέματα αντιμετώπισης των παθήσεων του παχέος εντέρου και του ορθού.
Η διάρκεια σπουδών του ΠΜΣ είναι τρία (3) διδακτικά εξάμηνα:
1ο (Χειμερινό) Εξάμηνο: Θεωρητική κατάρτιση – καλοήθεις παθήσεις.
2ο (Εαρινό) Εξάμηνο: Θεωρητική κατάρτιση - κακοήθεις παθήσεις.
3ο (Εαρινό) Εξάμηνο: Πρακτική Εξάσκηση και Διπλωματική Εργασία.
Η παρακολούθηση των μαθημάτων είναι υποχρεωτική.
Έναρξη κύκλου σπουδών: Σεπτέμβριος 2019. Τα δίδακτρα του ΠΜΣ ανέρχονται σε 800 ευρώ ανά εξάμηνο φοίτησης. Στο ΠΜΣ, μετά από αξιολόγηση από ειδική επιτροπή, θα γίνονται δεκτοί πτυχιούχοι Τμημάτων Ιατρικής Σχολών Επιστημών Υγείας των Πανεπιστημίων της ημεδαπής ή αναγνωρισμένων ομοταγών ιδρυμάτων της αλλοδαπής. Οι κάτοχοι τίτλου ΑΕΙ της αλλοδαπής οφείλουν να προσκομίσουν την αναγνώριση του τίτλου τους από το ΔΙΚΑΤΣΑ-ΔΟΑΤΑΠ. Οι αιτήσεις υποβάλλονται μέχρι 31 Μαρτίου. Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι μεταπτυχιακοί φοιτητές μπορούν να υποβάλουν φάκελο υποψηφιότητας (αυτοπροσώπως ή αποστολή με courier) στη Γραμματεία του ΠΜΣ και ώρες 10 π.μ.-1 μ.μ.
Διεύθυνση παραλαβής δικαιολογητικών και υποβολής αιτήσεων:
Τμήμα Ιατρικής, Σχολή Επιστημών Υγείας Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Πανεπιστημίου 3, Βιόπολις, τ.κ. 41500, Λάρισα, Γραφείο 329 Α, 3ος όροφος. Υπόψιν κ. Μαρίας Κυριτσάκα (Γραμματεία ΠΜΣ).Τηλέφωνο πληροφοριών: 2410-685733. e-mail: markyr@uth.gr.
Ιστοχώρος: http://www.med.uth.gr/pmsCRS

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass