Έως τις 7 Ιουνίου οι εγγραφές στους παιδικούς του Δήμου

ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΗΠΙΑ ΚΑΙ ΒΡΕΦΗ

Δημοσίευση: 27 Μαϊ 2019 15:39

Η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής και η Διεύθυνση Παιδικών Σταθμών και Εκπαιδευτικών Δράσεων, ενημερώνουν τους ενδιαφερόμενους γονείς ότι συνεχίζεται η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για την εγγραφή νηπίων και βρεφών στους 26 Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς για το έτος 2019-2020.

Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές έως τις 7 Ιουνίου για παιδιά που γεννήθηκαν από 1/1/2016 έως 31/3/2019 και συγκεκριμένα υποβάλλονται για: Την πρωινή ζώνη στους 26 Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς (δυνατότητα προτίμησης 5 παιδικών σταθμών). Την απογευματινή ζώνη σε τρεις Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς (1ος - 5ος-7ος). Χωριστή αίτηση υποβάλλεται για τα παιδιά που επιθυμούν να φιλοξενηθούν στο καλοκαιρινό τμήμα του Αυγούστου, ηλικίας από 6 μηνών έως 5 ετών για τους Παιδικούς Σταθμούς 1ος-5ος με δυνατότητα και παιδιών που δεν φιλοξενήθηκαν στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς.

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

Τα απαραίτητα δικαιολογητικά είναι τα εξής: Αίτηση και έντυπο μοριοδότησης. Φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας του πατέρα – για αυτεπάγγελτη αναζήτηση πιστοποιητικού οικογενειακής κατάστασης. Τελευταίο εκκαθαριστικό σημείωμα της εφορίας. Βεβαίωση εργασίας των γονέων από τον εργοδότη. Για υπαλλήλους στον ιδιωτικό τομέα τεκμηριωμένη με ένσημα και αναγγελία πρόσληψης έως 30/4/2019. Για τους ελεύθερους επαγγελματίες βεβαίωση ενεργούς επιχείρησης με τελευταία ημερομηνία έναρξης εργασίας 30/4/2019. Κάρτα ανεργίας σε ισχύ του γονέα ή και των γονέων που είναι άνεργοι. Βεβαίωση υγείας του παιδιού συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη από Παιδίατρο, καθώς και αντίγραφο του βιβλιαρίου υγείας του με τα εμβόλια που προβλέπονται κάθε φορά ανάλογα με την ηλικία του παιδιού.

Κάθε άλλο δικαιολογητικό που θεωρείται απαραίτητο ( μονογονεϊκή οικογένεια, γονέας που εκπληρώνει τη στρατιωτική του υποχρέωση, φοιτητής, ΑΜΕΑ). Ο Δήμος Λαρισαίων με σεβασμό στο γονέα θα συνεχίσει και φέτος την επιλογή των παιδιών με διαφάνεια, εφαρμόζοντας για 5η συνεχή χρονιά, το σύστημα μοριοδότησης.

ΑΙΤΗΣΕΙΣ

Η αίτηση με τα επισυναπτόμενα απαιτούμενα δικαιολογητικά υποβάλλεται τις ώρες 08:30 π.μ. έως 13:00 στους εξής Παιδικούς Σταθμούς:

1ος Π.Σ. Αιόλου 2.

2ος Π.Σ. Παπανδρέου 2 (Νεάπολη).

3ος Π.Σ. Σκουφά 21.

4ος Π.Σ. Πολυξένης Ζήλου & Ανωνύμου (Τούμπα).

5ος Π.Σ. Ρούσβελτ 46.

6ος Π.Σ. Σίφνου & Εχεκρατίδος – Νεράιδα.

7ος Π.Σ. Χατζημιχάλη 62 , Φιλιππούπολη.

9ος Π.Σ. Μπασδέκη 45.

10ος Π.Σ. Καραγάτση 7.

13ος Π.Σ. Αιόλου 4.

14ος Π.Σ. Ερμογένους 2, Ιπποκράτη.

15ος Π.Σ. Πενταλόφου και Ανώνυμης, Ν. Σμύρνη.

17ος Π.Σ. Μιαούλη 14.

18ος Π.Σ. Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο.

20ος Π.Σ. 110 Πτέρυγα Μάχης.

22ος Π.Σ. Ιόλη και Σπανιόλα.

24ος Π.Σ. Γιάννουλη.

25ος Π.Σ. Αγίας Λαύρας και Ανωνύμου, Ν. Πολιτεία.

ΠΙΝΑΚΕΣ

Οι προσωρινοί πίνακες μοριοδότησης θα αναρτηθούν στο site του Δήμου και στα γραφεία της Διεύθυνσης. Θα ακολουθήσει περίοδος ενστάσεων 7 εργάσιμων ημερών αριθμούμενη από την ημερομηνία ανάρτησης των προσωρινών πινάκων. Οι οριστικοί πίνακες επιλογής παιδιών θα αναρτηθούν στο site του Δήμου και στα γραφεία της Διεύθυνσης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass