Απλήρωτοι εδώ και επτά μήνες

ΟΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Δημοσίευση: 12 Ιουν 2019 15:36

Για σταθερά μεγάλες καθυστερήσεις στην καταβολή των δεδουλευμένων τους κάνουν λόγο τα μέλη του Συλλόγου Συμβασιούχων Εκπαιδευτικών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (πρώην Τ.Ε.Ι. Θεσσαλίας).

Ειδικότερα, όπως υπογραμμίζουν σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσαν, παραμένουν απλήρωτοι τους τελευταίους επτά μήνες, ενώ δεν είναι η πρώτη φορά που σημειώνεται ανάλογη καθυστέρηση στην καταβολή της μισθοδοσίας τους.

Αναλυτικότερα η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Λήξη και του εαρινού εξαμήνου και για μία ακόμη φορά αυτή η συμπαθής τάξη των «υψηλά» αμειβόμενων Ακαδημαϊκών υποτρόφων όπως πλέον καλούνται οι συμβασιούχοι εκπαιδευτικοί του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (πρώην Τ.Ε.Ι. Θεσσαλίας), παραμένει απλήρωτη! Πρόκειται για μια επαναλαμβανόμενη ιστορία με απίστευτη διάρκεια, η οποία πραγματικά δημιουργεί πολλά ερωτηματικά.

Γιατί αυτή η μόνιμη καθυστέρηση στην εμπρόθεσμη καταβολή των δεδουλευμένων; Γιατί κάθε φορά πρέπει να γίνεται συζήτηση για το αυτονόητο και το προφανές; Η σημερινή πραγματικότητα έχει αλλάξει. Είναι εξαιρετικά σκληρή και απαιτητική. Είμαστε άνθρωποι με υψηλή επιστημονική υπόσταση που προσφέρουμε αντίστοιχης ποιότητας εκπαίδευση στους φοιτητές σε πείσμα των καιρών… Συνεπείς, ακριβείς, έντιμοι που τόσο εμείς όσο και οι οικογένειές μας αξίζουμε μια αξιοπρεπή συμπεριφορά. Η περιβόητη και πολλά υποσχόμενη συγχώνευση του Τ.Ε.Ι. Θεσσαλίας με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, με ό,τι αυτό συνεπάγεται, ρύθμισε τα όποια οικονομικής φύσης θέματα αφορούν στους πάντες, εκτός ημών των ιδίων. Ας αναλάβει κάποιος την ευθύνη. Ας λειτουργήσει πλέον η αρχή της ισονομίας. Ας σοβαρευτούν επιτέλους όλοι εκείνοι που διαχειρίζονται το δημόσιο χρήμα» .

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass