Το πρόγραμμα αγωνισμάτων για τους υποψηφίους των ΤΕΦΑΑ

ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΛΚΑΖΑΡ ΑΠΟ 18 ΕΩΣ 28 ΙΟΥΝΙΟΥ

Δημοσίευση: 12 Ιουν 2019 15:13

Η υγειονομική εξέταση και η πρακτική δοκιμασία (αγωνίσματα) των υποψηφίων για τα Τ.Ε.Φ.Α.Α., θα διαρκέσουν από την Τρίτη 18 Ιουνίου μέχρι και την Παρασκευή 28 Ιουνίου.

Όσοι απόφοιτοι διεκδικούν την εισαγωγή τους στα Τ.Ε.Φ.Α.Α. με τη διαδικασία του 10% των θέσεων εισακτέων, χωρίς νέα εξέταση, συμμετέχουν στη διαδικασία επιλογής με βάση τη βαθμολογία της τελευταίας εξέτασής τους στα πανελλαδικώς εξεταζόμενα μαθήματα και πρακτικές δοκιμασίες. Οι υποψήφιοι αυτοί δεν έχουν τη δυνατότητα ή το δικαίωμα να εξεταστούν ξανά στις πρακτικές δοκιμασίες για τα Τ.Ε.Φ.Α.Α. Οι υποψήφιοι κατά την προσέλευσή τους στις Επιτροπές Υγειονομικής Εξέτασης και πρακτικής δοκιμασίας, πρέπει να είναι εφοδιασμένοι με:

α) δύο (2) μικρές φωτογραφίες

β) Ακτινογραφία θώρακα, καρδιογράφημα και βεβαίωση οπτικής οξύτητας. Οι βεβαιώσεις αυτές μπορούν να έχουν εκδοθεί από νοσηλευτικό Ίδρυμα του Δημοσίου ή Ν.Π.Δ.Δ. ή ιατρό του Δημοσίου ή και από ιδιώτη ιατρό. Οι ιατρικές εξετάσεις ισχύουν για έξι (6) μήνες από την ημερομηνία έκδοσής τους.

γ) το δελτίο εξεταζομένου από το λύκειό τους όπου αναγράφεται ο κωδικός αριθμός του υποψηφίου. Ο υποψήφιος επίσης θα έχει μαζί του δελτίο αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατήριο ή άλλο αποδεικτικό της ταυτότητας, έγγραφο.

Οι Επιτροπές Υγειονομικής Εξέτασης στη Λάρισα θα λειτουργήσουν στο Στάδιο Αλκαζάρ, σύμφωνα με τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας. Διευκρινίζεται ότι δεν επιτρέπεται η εξέταση του υποψηφίου σε περισσότερες από μία επιτροπές. Οι υποψήφιοι που συμμετέχουν στις εξετάσεις ειδικών μαθημάτων στις 18, στις 19 και 20 Ιουνίου αντίστοιχα, όπως και οι υποψήφιοι που συμμετέχουν στις εξετάσεις ειδικών μαθημάτων από 21 Ιουνίου μέχρι και 2 Ιουλίου εφόσον συμπίπτει η ημέρα πρακτικής δοκιμασίας με αυτή της εξέτασής του στο ειδικό μάθημα, μπορούν να ζητούν από την οικεία επιτροπή, η οποία και οφείλει να ορίζει, διαφορετική ημέρα εξέτασης από αυτή του ειδικού μαθήματος.

Το πρόγραμμα αγωνισμάτων των υποψηφίων από τον ν. Λάρισας για τα Τ.Ε.Φ.Α.Α. έχει ως εξής:

-ΤΡΙΤΗ 18/6/19: ΜΗΚΟΣ-ΣΦΑΙΡΑ ΑΓΟΡΙΑ-ΚΟΡΙΤΣΙΑ Από Α έως Θ.

- ΤΕΤΑΡΤΗ 19/6/19: ΚΟΡΙΤΣΙΑ 200m, ΑΓΟΡΙΑ 400m, Από Α έως Θ.

- ΠΕΜΠΤΗ 20/6/19: ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ ΑΓΟΡΙΩΝ-ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ, ΜΗΚΟΣ-ΣΦΑΙΡΑ ΑΓΟΡΙΑ-ΚΟΡΙΤΣΙΑ Από A έως Ω.

- ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21/6/19: ΜΗΚΟΣ-ΣΦΑΙΡΑ ΑΓΟΡΙΑ-ΚΟΡΙΤΣΙΑ Από Ι έως Ο.

- ΔΕΥΤΕΡΑ 24/6/19: ΚΟΡΙΤΣΙΑ 200m, ΑΓΟΡΙΑ 400m, Από Ι έως Ο.

- ΤΡΙΤΗ 25/6/19: ΜΗΚΟΣ-ΣΦΑΙΡΑ ΑΓΟΡΙΑ-ΚΟΡΙΤΣΙΑ Από Π έως Ω.

- ΤΕΤΑΡΤΗ 26/6/19: ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ ΑΓΟΡΙΩΝ-ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΑ 200m, ΑΓΟΡΙΑ 400m Από A έως Ω.

- ΠΕΜΠΤΗ 27/6/19: ΚΟΡΙΤΣΙΑ 200m ΑΓΟΡΙΑ 400m Από Π έως Ω

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Την Παρασκευή 28 Ιουνίου θα λειτουργήσει η πισίνα, καθώς και το Στάδιο για όλα τα αγωνίσματα αγοριών-κοριτσιών, για όσους μαθητές δεν μπόρεσαν να προσέλθουν λόγω συμμετοχής τους στα ειδικά μαθήματα, με βεβαίωση από το σχολείο τους.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass