Η Τράπεζα Τροφίμων στηρίζει τα Ειδικά Σχολεία

Δημοσίευση: 20 Ιουν 2019 15:20

Στο πλαίσιο των δράσεών της η Τράπεζα Τροφίμων Θεσσαλίας στηρίζει και τα Ειδικά Σχολεία. Γι' αυτό τον σκοπό στην τελετή λήξης της σχολικής χρονιάς στο Ειδικό Σχολείο Νεάπολης παρευρέθηκαν εκπροσωπώντας το ΔΣ η Φωτεινή Μπλάτσιου και ο Θανάσης Παιδής οι οποίοι παρέδωσαν στον διευθυντή του σχολείου 2 επιταγές, προσφορά της εταιρείας "Σκλαβενίτης", για να καλυφτούν τρέχουσες ανάγκες του σχολείου.

Ο διευθυντής του σχολείου κ. Θεοχάρης Νικόλαος ευχαρίστησε το ΔΣ της Τράπεζας Τροφίμων που για άλλη μια φόρα στήριξε έμπρακτα το Ειδικό Σχολείο Νεάπολης. Οι δράσεις θα συνεχιστούν από τον Σεπτέμβριο και σε άλλα Ειδικά Σχολεία καθώς και σε δομές κοινωνικού χαρακτήρα που έχουν άμεση ανάγκη .

Η Τράπεζα Τροφίμων Θεσσαλίας άρχισε λειτουργεί από τον Δεκέμβριο του 2018 στα πρότυπα του Ιδρύματος «Τράπεζα Τροφίμων Ελλάδος -Ίδρυμα για την Καταπολέμηση της Πείνας» που ιδρύθηκε, με πρωτοβουλία του Γεράσιμου Βασιλόπουλου, τον Ιούνιο του 1995. Η Τράπεζα Τροφίμων Θεσσαλίας λειτουργεί ως αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία στη Λάρισα με έδρα το 5ο χλμ. Λάρισας –Αθηνών. Σε αυτούς τους μήνες λειτουργίας της έχει μοιράσει πάνω από 50 τόνους τροφίμων στηρίζοντας το έργο δεκάδων φορέων που προσπαθούν να ανακουφίσουν συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass