Αποχαιρέτησαν το σχολείο

ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΚΑΛΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΣ ΤΗΣ Γ’ ΛΥΚΕΙΟΥ ΑΠΟ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΚΑΙ ΓΟΝΕΙΣ

Δημοσίευση: 23 Ιουν 2019 15:50

Μία όμορφη γιορτή για τον αποχαιρετισμό των αποφοίτων της Γ΄ Λυκείου 2018-19 οργάνωσαν η Διεύθυνση, οι καθηγητές, οι μαθητικές κοινότητες και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 14ου Λυκείου στο προαύλιο του σχολείου.

Την επιμέλεια της τελετής αποφοίτησης είχε η κ. Ζωή Γιώτα, υποδιευθύντρια, η οποία άνοιξε την εκδήλωση απευθύνοντας ένα σύντομο χαιρετισμό. Παρουσιάστρια της εκδήλωσης ήταν η κ. Ανθή Κομιώτου, εκπαιδευτικός του σχολείου.

Στη γιορτή παρευρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους ο περιφερειακός διευθυντής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας κ. Γεώργιος Δοδοντσάκης, ο διευθυντής του 15ου Γυμνασίου κ. Βασίλειος Γιαννόπουλος και η υποδιευθύντρια κ. Δήμητρα Μαραγκού, οι οποίοι απευθυνόμενοι στους αποφοίτους, τους μίλησαν «από καρδιάς» και τους προέτρεψαν να αγωνίζονται συνεχώς.

Ακολούθησε η ομιλία της διευθύντριας κ. Κασσίδα Ασπασίας, η οποία αποχαιρέτησε τους αποφοίτους δίνοντάς τους τις καλύτερες ευχές για συνέχιση των σπουδών τους με δύναμη, διαρκή προσπάθεια και σωστές επιλογές στη ζωή τους.

Ακολούθησε χαιρετισμός από τον πρόεδρο του 15/μελούς Δημήτρη Γιούτσα και χαιρετισμός από την αντιπρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κ. Σοφία Μωραΐτη.

Στη συνέχεια δόθηκαν βραβεία και έπαινοι στους μαθητές που συμμετείχαν σε δράσεις του σχολείου και διακρίθηκαν σε διαγωνισμούς. Παράλληλα έγινε η επίδοση των ελέγχων.

Η εκδήλωση περιελάμβανε μουσικό πρόγραμμα από την ορχήστρα του σχολείου, την επιμέλεια της οποίας είχε η κ. Μαρία Αδαμοπούλου, φιλόλογος.

Οι παρευρισκόμενοι ιδιαίτερα συγκινημένοι παρακολούθησαν σε ταινία στιγμές από τη σχολική ζωή των παιδιών. Ακολούθησαν χοροί στους οποίους συμμετείχαν μαθητές όλων των τάξεων με πολύ κέφι, τους οποίους συντόνισε ο κ. Ιωάννης Τσιόπας, γυμναστής.

Τέλος, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων προσέφερε σε όλα τα παιδιά γλυκά και χυμούς ως αποχαιρετιστήρια πράξη ενόψει των θερινών διακοπών.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass