Σήμερα το 1ο Φεστιβάλ Εκπαίδευσης στη Λάρισα

ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΚΑΙ ΚΟΛΛΕΓΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ

Δημοσίευση: 29 Ιουν 2019 15:00

Το 1ο Φεστιβάλ Εκπαίδευσης - Θεσσαλία 2019, θα πραγματοποιηθεί σήμερα Σάββατο στο ξενοδοχείο «Διβάνι».

Το 1ο Φεστιβάλ Εκπαίδευσης-Θεσσαλία διεξάγεται από τις 10 το πρωί έως τις 9 το βράδυ. Πρόκειται για μια μοναδική ευκαιρία για τους υποψήφιους φοιτητές να συνομιλήσουν με εκπροσώπους ιδιωτικών και δημοσίων Πανεπιστημίων και Κολλεγίων της Ελλάδας και του εξωτερικού και να ενημερωθούν διεξοδικά για τις προοπτικές σπουδών στον τομέα αρεσκείας τους καθώς και για το κόστος διαβίωσης σε Η.Π.Α, Μ. Βρετανία, Γερμανία, Ολλανδία, Τσεχία-Σλοβακία-Βουλγαρία-Ρουμανία, Kύπρο.

Ειδικότερα για σπουδές Ιατρικής στο εξωτερικό θα παρευρίσκονται δύο φορείς για να ενημερώνουν τους επισκέπτες για τις σχολές Ιατρικής. Ο φορέας Study in Europe θα διοργανώσει workshop σχετικά με τις σπουδές Ιατρικής στις Η.Π.Α και ο φορέας TOMI SCHOOL - TOMI EDUCATION θα παρέχει ενημέρωση για τις σπουδές σε σχολές Ιατρικής σε Ολλανδία, Σλοβακία, Βουλγαρία και Ρουμανία. Πιο συγκεκριμένα συμμετέχουν: Νew York College, Μητροπολιτικό Κολλέγιο, ΙCBS, Αμερικάνικη Γεωργική Σχολή, AAS COLLEGE, American College of Thessaloniki, CityCollege, Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, CDA College Pafos Limited, Eευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου, Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο, British Council - Σπουδές στη Μ. Βρετανία, DAAD-Σπουδές στη Γερμανία, ΤΟΜΙ SCHOOL-TOMI EDUCATION - Ιατρικές σπουδες στην Ευρώπη: Ιατρικές σπουδές σε Ολλανδία - Τσεχία-Σλοβακία-Βουλγαρία-Ρουμανία, Studies in Europe- Σπουδές στην Ευρώπη και Ιατρικές Σχολές σε Ευρώπη και Η.Π.Α Επιπρόσθετα όσοι επιθυμούν άμεση επαγγελματική αποκατάσταση, θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με φορείς επαγγελματικής κατάρτισης που προτείνουν ειδικότητες, οι οποίες οδηγούν σε άμεση εύρεση εργασίας.

Ειδικότερα συμμετέχουν, ΙΕΚ Ακμή, ΙΕΚ NewYorkCollege, ΙΕΚ OpenMellon, IEK Δήμητρα.

Περισσότερες πληροφορίες για το 1ο Φεστιβάλ Εκπαίδευσης Θεσσαλία 2019 στην ηλ. διεύθυνση : http://www.leonardo-pco.gr/1st-thessaly-edu-fest/.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass