Επιχειρησιακό σχέδιο για την εκπαίδευση

ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΟΡΙΖΟΝΤΑ 4ΕΤΙΑΣ

Δημοσίευση: 17 Ιουλ 2019 22:07

Σε καλό δρόμο βρίσκεται το θέμα της εφαρμογής της προσχολικής αγωγής στον Δήμο Λαρισαίων, αφού όπως διαφαίνεται μέχρι να χτυπήσει το κουδούνι στις 11 Σεπτεμβρίου θα έχουν ολοκληρωθεί οι απαιτούμενες εργασίες για τη διαμόρφωση και εξεύρεση χώρων για τη στέγαση των προνηπίων.

Ο αναπληρωτής δήμαρχος κ. Γιώργος Σούλτης συναντήθηκε χθες το πρωί με τον περιφερειακό διευθυντή Εκπαίδευσης Θεσσαλίας κ. Γιώργο Δοδοντσάκη, την προϊσταμένη Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Σοφία Παπαδοπούλου, τον πρώην διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Σωτήρη Βούλγαρη και τον διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Ιωάννη Καψάλη, προκειμένου να συζητήσουν θέματα που αφορούν στα κτιριακά προβλήματα των σχολείων.

Από την πλευρά του Δήμου προτάθηκε στους Διευθυντές εκπαίδευσης να προχωρήσουν σε καταγραφή των ελλείψεων σε σχολικές υποδομές (κτίρια, υπόστεγα, γυμναστήρια), ώστε όπως δήλωσε ο κ. Σούλτης, ο Δήμος Λαρισαίων να χαράξει επιχειρησιακό σχέδιο για την επόμενη τετραετία για τις ανάγκες τις εκπαίδευσης. Όσον αφορά στις ελλείψεις χώρων για την προσχολική αγωγή, ήδη οι εργασίες έχουν δρομολογηθεί για την κατασκευή αίθουσας προκάτ, διαμόρφωση χώρων σε σχολικές μονάδες, ενώ εκκρεμεί ακόμη το θέμα της παραχώρησης δύο αιθουσών σε παιδικούς σταθμούς.

Ακόμη, στη διάρκεια της χθεσινής συνάντησης συζητήθηκε και το θέμα των συντηρήσεων των σχολικών συγκροτημάτων που αυτή την περίοδο βρίσκονται σε εξέλιξη. Σε κάθε περίπτωση και οι δύο πλευρές προσήλθαν στο τραπέζι του διαλόγου με διάθεση συνεργασίας και απώτερο στόχο τη διασφάλιση ποιοτικών συνθηκών εκπαίδευσης.

 

 

ΝΑΤΑΣΑ ΠΟΛΥΓΕΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass