Ξεκινά νέα «Κατασκήνωση στην Πόλη»

Από σήμερα στη Λάρισα και θα διαρκέσει έως 6 Σεπτεμβρίου

Δημοσίευση: 19 Αυγ 2019 15:08

Από τον Δήμο Λαρισαίων ανακοινώνεται πως σήμερα Δευτέρα ξεκινά η τρίτη κατασκηνωτική περίοδος του καινοτόμου προγράμματος «Κατασκήνωση στην Πόλη», με διάρκεια έως τις 6 Σεπτεμβρίου.

Το δημοφιλές πρόγραμμα, που εντάσσεται στις δράσεις «Λάρισα - Πόλη που Μαθαίνει», συνεχίζεται για πέμπτη χρονιά με 2.500 περίπου κατασκηνωτές, με τη συμμετοχή 100 περίπου παιδαγωγών του Δήμου μας και τη συνεργασία 20 φορέων της πόλης.

 Μια πληθώρα εκπαιδευτικών και ψυχαγωγικών δράσεων που περιλαμβάνουν προγράμματα αθλητισμού, θεατρικής αγωγής, εικαστικών, παιδικής λογοτεχνίας, φωτογραφίας, σκάκι, ρομποτικής, μελισσοκομίας, αστρονομίας, κυκλοφοριακής αγωγής, εκδρομές και πικ νικ, επισκέψεις σε Μουσεία και χώρους πολιτισμού σχεδιάστηκαν και προσαρμόστηκαν στις ανάγκες, επιθυμίες και ηλικίες των παιδιών.

Τα 1.000 περίπου παιδιά της τρίτης κατασκηνωτικής περιόδου θα φιλοξενηθούν στις ακόλουθες δομές: Στα 5ο Δημοτικά Σχολεία και 33ο Νηπιαγωγείο (Χρυσοχόου 2) - Άγιος Κωνσταντίνος. Στο ΚΔΑΠ Αμπελοκήπων (Γεωργιάδου 33) / συνένωση με το 33ο Δημοτικό Σχολείο.

Στο 19ο Δημοτικό Σχολείο / συνένωση με το 8ο Νηπιαγωγείο - Χαραυγή. Στο 25ο Δημοτικό Σχολείο / συνένωση με το 3ο Νηπιαγωγείο – Φιλιππούπολη. Στο 4ο Δημοτικό Σχολείο (Κουμουνδούρου 17-19). Στο 44ο Δημοτικό Σχολείο (Αγ. Λαύρας 22) - Ν. Πολιτεία. Στο 12ο Δημοτικό Σχολείο, Aρκαδίου 38, Αγιος Γεώργιος. Στο 14ο Δημοτικό Σχολείο (Γερουλάνου 2)/ συνένωση με το 1ο Δημοτικό Σχολείο Γιάννουλης.

Το πρόγραμμα “Κατασκήνωση στην πόλη” λειτουργεί από τις 7:30 έως τις 15:00 με ώρα προσέλευσης από 7:30 έως 8:30 και ώρα αποχώρησης από 14:00 έως 15:00. Σήμερα Δευτέρα 19 Αυγούστου τα παιδιά θα παρακολουθήσουν το πλήρες ημερήσιο πρόγραμμα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass