Μόχθησαν και πέτυχαν τον στόχο τους

ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΩΝ ΦΑΡΣΑΛΩΝ ΣΤΙΣ ΦΕΤΙΝΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΕΙ

Δημοσίευση: 28 Αυγ 2019 22:03

Τέλος στην αγωνία χιλιάδων υποψηφίων των Πανελληνίων Εξετάσεων έβαλε χθες το Υπουργείο Παιδείας με την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής για το έτος 2019.

Αρκετοί Φαρσαλινοί μαθητές έβαλαν τα δυνατά τους, στερήθηκαν εξόδους, παρέες και χόμπι, αλλά κατάφεραν να πετύχουν τον στόχο τους και τώρα ήρθε η σειρά της επιβράβευσής τους, με την εισαγωγή τους στις σχολές Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, επιβεβαιώνοντας την παράδοση που κρατάει πολλά χρόνια για τους Φαρσαλινούς μαθητές. Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων διαπιστώνεται ότι το ποσοστό επιτυχίας των υποψηφίων ήταν πολύ καλό και η χαρά των καθηγητών αλλά και των δικών τους ανθρώπων ήταν μεγάλη.

Από την πλευρά τους, οι υποψήφιοι που πέτυχαν την πολυπόθητη γι’ αυτούς είσοδο στα ΑΕΙ της χώρας, με όπλο τη θέληση και το συστηματικό διάβασμα, πέτυχαν και τώρα έφτασε η συλλογή των κόπων τους. Υπήρξαν όμως και κάποιοι που ήταν απογοητευμένοι, αφού δεν εισήχθησαν στη σχολή προτίμησής τους ή δεν εισήχθησαν καθόλου, όμως η ζωή δεν σταματά σε μια προσωρινή αποτυχία. Πολλοί ήταν αυτοί που εξέφρασαν την επιθυμία να ξαναπροσπαθήσουν με μεγαλύτερο ζήλο και επιμονή, ώστε να επιτύχουν την επόμενη χρονιά.

Ήδη αρκετές οικογένειες Φαρσαλινών επιτυχόντων άρχισαν την αναζήτηση της στέγης στην πόλη όπου βρίσκονται τα ΑΕΙ που εισήχθησαν τα παιδιά τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι αρκετοί από τους υποψηφίους πέτυχαν την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ με καλή σειρά επιτυχίας.

* Στις φωτογραφίες διακρίνονται ορισμένοι εξ’ αυτών που προσήλθαν στα γραφεία της εφημερίδας να ανακοινώσουν τη σχολή όπου εισήχθησαν.

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)

Του Γ. Γκαντέλου

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass