Εγγραφές στο Εσπερινό Γυμνάσιο Λάρισας

Δημοσίευση: 04 Σεπ 2019 16:01

Συνεχίζονται οι εγγραφές-μετεγγραφές στο Εσπερινό Γυμνάσιο Λάρισας. Το Εσπερινό Γυμνάσιο Λάρισας είναι το μοναδικό στον νομό της Λάρισας και παρέχει ισότιμο απολυτήριο με τα Ημερήσια Γυμνάσια.

Με το απολυτήριο ο μαθητής μπορεί να συνεχίσει στο Γενικό Λύκειο ή στο Εσπερινό Λύκειο, στα ΕΠΑΛ, όπως και στις σχολές Μαθητείας Σ.Ε.Κ.

Το Εσπερινό Γυμνάσιο δίνει την ευκαιρία στον καθένα να ολοκληρώσει τη Γυμνασιακή εκπαίδευση, όποτε κι αν διέκοψε (ενήλικες) ή και να εγγραφεί μετά το Δημοτικό σχολείο. Λόγω του ότι απευθύνεται σε εργαζόμενους μαθητές το ωράριο του σχολείου είναι 6 μ.μ. με 9.30 μ.μ. και διευκολύνει τη φοίτησή τους με μεγαλύτερο αριθμό απουσιών, σε σχέση με τα ημερήσια Γυμνάσια.

Προϋπόθεση για να εγγραφεί ο μαθητής/τρια, είναι η ηλικία των 14 ετών και να εργάζεται. Οι εγγραφές συνεχίζονται, ενώ οι μετεγγραφές από άλλο Γυμνάσιο θα γίνονται έως 20/1/2020. Οι στρατεύσιμοι μετά την εγγραφή τους μπορούν να προσέρχονται μόνο στις εξετάσεις.

Η διεύθυνση του Εσπερινού Γυμνασίου είναι Ιουστινιανού και Βουτσιλά (συστεγάζεται με το 5ο Γυμνάσιο) και το τηλ. 2410-239476 ώρες 6-9.30 μ.μ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass