Εκπαιδευτικές ειδήσεις

Δημοσίευση: 08 Σεπ 2019 15:28

Δωρεάν φροντιστηριακά μαθήματα

Από το Φιλανθρωπικό Σωματείο «Ιωάννης ο Χρυσόστομος» ανακοινώνεται ότι θα επαναληφθεί και κατά το νέο σχολικό έτος 2019-20 το πρόγραμμα δωρεάν φροντιστηριακών μαθημάτων για αδύνατους οικονομικά μαθητές Β’ και Γ’ Λυκείου.

Τα μαθήματα θα γίνονται στις εγκαταστάσεις του Συλλόγου (Δαόχου 36 – Νεάπολη) από εκπαιδευτικούς ειδικοτήτων οι οποίοι προσφέρονται αφιλοκερδώς για τον σκοπό αυτό. Οι μαθητές που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα καθώς και οι καθηγητές που επιθυμούν να διδάξουν σ’ αυτό καλούνται να επικοινωνήσουν με τα μέλη του Συλλόγου στο τηλέφωνο του Συλλόγου 2410-614.362 ἤ στο 6976-244.638. Εγγραφές θα γίνονται δεκτές μέχρι και τις 20 Σεπτεμβρίου.

* * *

Έως αύριο οι εγγραφές στα δημόσια ΙΕΚ

Ολοκληρώνονται αύριο οι εγγραφές στα δύο δημόσια ΙΕΚ της Λάρισας. Όπως ανακοίνωσε η Γενική Γραμματεία Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, η υποβολή αιτήσεων για το έτος κατάρτισης 2019-2020, ολοκληρώνεται τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου ώρα 23:59. Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση καλούνται οι απόφοιτοι δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης να υποβάλλουν τις αιτήσεις για εγγραφή, μετά από διαδικασία επιλογής, με βάση την ειδικότητα που τους ενδιαφέρει από το πλήθος ειδικοτήτων που προσφέρονται στα Δημόσια Ι.Ε.Κ. με υψηλής ποιότητας προγράμματα σπουδών στον σύνδεσμο: https://diek.it.minedu.gov.gr».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass