Ευρωπαϊκή «κατάληψη» στην αυλή του 4ου ΓΕΛ

ΜΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ERASMUS

Δημοσίευση: 12 Οκτ 2019 15:40

Σε μία πραγματικά μοναδική βραδιά η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 4ου Λυκείου Λάρισας, καθώς και οι μαθητές που συμμετέχουν στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Εrasmus ΚΑ2+ 2018-2020, υποδέχθηκαν χθες το απόγευμα στον αύλειο χώρο του σχολείου τις ομάδες των άλλων χωρών που συμμετέχουν στο πρόγραμμα: Σλοβακία, Ρουμανία, Βουλγαρία, Αυστρία και Ιταλία.

Οι μαθητές και οι συνοδοί τους δημιούργησαν μία ατμόσφαιρα χαράς αλλά και συγκίνησης, κάνοντας μία ακόμη φορά πράξη το "όλοι με όλους", παραφράζοντας το λογότυπο του προγράμματος "ένας για όλους και όλοι για έναν".

Ιδιαίτερα σημαντική η συμβολή στην εκδήλωση των γονέων των μαθητών. Η εκδήλωση ξεκίνησε με παραδοσιακούς χορούς του τόπου μας από τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Χορίαμβος». Ακολούθησαν παραδοσιακοί χοροί και τραγούδια από κάθε συμμετέχουσα στα πρόγραμμα χώρα. Στη συνέχεια η κ. Άννα Αγραφιώτη με την παρέα της μάγεψαν με τις φωνές και τη μουσική τους. Η βραδιά έκλεισε με πολύ χορό και ακόμη περισσότερο κέφι από όλους τους παρευρισκόμενους.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass