Προγράμματα Erasmus+ από το 3ο Γυμνάσιο Λάρισας

Δημοσίευση: 13 Οκτ 2019 15:20

Το 3ο Γυμνάσιο Λάρισας θα υλοποιήσει, ως εταίρος, τέσσερα νέα προγράμματα Erasmus+ τη διετία 2019-2021, με ποικίλη θεματολογία, ώστε να καλύψει τα διαφορετικά ενδιαφέροντα των μαθητών του.

Τα προγράμματα που εγκρίθηκαν και θα χρηματοδοτηθούν από το ΙΚΥ είναι τα εξής:

1. Our hands and minds to become an active and responsible tourist looking forward to promoting our own regions in the future: Είναι σύμπραξη 5 σχολείων από την Πολωνία, τη Ρουμανία, τη Λετονία την Τουρκία και την Ελλάδα και έχει στόχο να προωθήσει την οικολογική και πολιτισμική αφύπνιση των μαθητών. Να κατανοήσουν γιατί αξίζει να φροντίζουμε την πολιτιστική μας κληρονομιά και με ποιον τρόπο μπορούν να την αξιοποιήσουν οι νεότερες γενιές.

2. Connection of health and daily routines: Είναι μια σύμπραξη 5 σχολείων: Αγγλία, Πολωνία, Ρουμανία, Ελλάδα και Τουρκία. Ο στόχος του είναι να βοηθήσει τους μαθητές να κατανοήσουν τη σημασία της υγιεινής διατροφής σε συνδυασμό με τη φυσική άσκηση, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής κοινότητας.

3. We eat healthily We live happily: Είναι μια σύμπραξη 4 σχολείων: Πορτογαλία, Τουρκία, Ιταλία και Ελλάδα. Ο στόχος του προγράμματος είναι η ενημέρωση μαθητών και γονέων για τις αρνητικές συνέπειες μιας υψηλής σε λιπαρά διατροφής εστιάζοντας στην παχυσαρκία.

4. Let’s go increase skills of 21stcentury: Είναι μια σύμπραξη 5 σχολείων από τις χώρες: Τσεχία, Τουρκία, Ιταλία,Πορτογαλία και Ελλάδα. Ο στόχος του προγράμματος είναι η ενημέρωση μαθητών και γονέων για τις νέες τεχνολογίες.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass