Οι διοικήσεις των σχολικών επιτροπών Αγιάς

Δημοσίευση: 15 Οκτ 2019 15:20
Ο Βασίλης Λέτσιος, πρόεδρος της ενιαίας Σχολ. Επιτρ. Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ο Βασίλης Λέτσιος, πρόεδρος της ενιαίας Σχολ. Επιτρ. Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης

Μετά το ΝΠΔΔ «Ηρακλείδης», την Κοινωφελή Επιχείρηση «Καλυψώ» και τη ΔΕΥΑ του Δήμου Αγιάς, ορίστηκαν και τα Διοικητικά Συμβούλια των Ενιαίων Σχολικών Επιτροπών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου.

Η σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. «Ενιαία Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αγιάς» έχει ως εξής:

Λέτσιος Βασίλειος, πρόεδρος Κοινότητας Σωτηρίτσας, ως πρόεδρος.

Από δημοτικούς συμβούλους: Τσιώνης Αστέριος με αναπληρωματικό μέλος τον Ντάγκα Νικόλαο, Μπαρμπέρης Πέτρος με αναπληρωματικό μέλος τον Τσιαγκάλη Νικόλαο, Γιάνναρος Γεώργιος με αναπληρωματικό μέλος τον Σμυρλή Βασίλειο, Καφετσιούλης Απόστολος με αναπληρωματικό μέλος τον Γαλλή Γεώργιο, Αναστασίου Ιωάννης με αναπληρωματικό μέλος τη Μπαλταγιάννη – Σοφολόγη Σοφία.

Εκπρόσωποι των υφιστάμενων Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων: Χαλάτση Ιζαμπέλα Μότη με αναπληρωματικό μέλος την Μπρουζιούτη Ξανθή, Συρακοπούλου Ελένη με αναπληρωματικό μέλος την Κούτσιου Ελένη, Μπουζούκη Χαρίκλεια με αναπληρωματικό μέλος την Αδαμούλη Αμαλία, Ριζάκη Ευαγγελία με αναπληρωματικό μέλος τη Βούλγαρη Γεωργία, Καλαπαναγιώτη Ζωγραφούλα με αναπληρωματικό μέλος τη Χατζή Σοφία, Ντακούλα Ζωή με αναπληρωματικό μέλος την Καλαθά Σοφία.

Τέλος, τον εκάστοτε διευθυντή εκ των πέντε αρχαιοτέρων των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και τον εκάστοτε νηπιαγωγό εκ των αρχαιοτέρων νηπιαγωγών.

Εκλέχτηκαν πρόεδρος και αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου οι Λέτσιος Βασίλειος και Μπαρμπέρης Πέτρος αντίστοιχα.

Η σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. «Ενιαία Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αγιάς» έχει ως εξής:

Από δημοτικούς συμβούλους: Μπαρμπέρης Πέτρος ως πρόεδρος, Μπατζιόλας Ζάχος με αναπληρωματικό μέλος τον Κρανιώτη Ευάγγελο, Τσιαγκάλης Νικόλαος με αναπληρωματικό μέλος τον Σκαρκάλη Χρήστο, Αναστασίου Ιωάννης με αναπληρωματικό μέλος την Μπαλταγιάννη – Σοφολόγη Σοφία, Καφετσιούλης Απόστολος με αναπληρωματικό μέλος τον Γαλλή Γεώργιο.

Από δημότες ή κατοίκους του Δήμου Αγιάς: Ποτούλα Γεωργία με αναπληρωματικό μέλος τον Παπαϊωάννου Άγγελο, Κομισόπουλος Κωνσταντίνος με αναπληρωματικό μέλος τον Δημηνίκο Ιωάννη, Γιαννουλέα Χριστίνα με αναπληρωματικό μέλος τον Χατζηρούφα Παντελή, Κωτούλα Νίκη με αναπληρωματικό μέλος τη Μούσια Φανή, Τσιάρα Χαρούλα με αναπληρωματικό μέλος τον Καρνάβα Χρήστο, Παπαχρήστου Μαρία με αναπληρωματικό μέλος τη Μιχοπούλου Άννα.

Τον εκάστοτε διευθυντή εκ των πέντε αρχαιοτέρων των σχολικών μονάδων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Τον εκάστοτε εκπρόσωπο της μαθητικής κοινότητας του Ενιαίου Γενικού Λυκείου Αγιάς. Τον εκάστοτε εκπρόσωπο του συλλόγου γονέων του Γυμνασίου Αγιάς.

Εκλέχτηκαν πρόεδρος και αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου οι Μπαρμπέρης Πέτρος και Ποτούλα Γεωργία αντίστοιχα.

ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε»)

Του Νίκου Γουργιώτη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass