Βραβεύτηκαν μαθητές που αρίστευσαν

ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΛΑΡΙΣΑΣ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ

Δημοσίευση: 12 Ιαν 2020 16:51

Σε μια όμορφη εκδήλωση η Ένωση Αποστράτων Αεροπορίας παρ. Λάρισας βράβευσε τους μαθητές της Β’ και Γ’ Λυκείου που ήρθαν πρώτοι στα μαθήματα και αρίστευσαν στα σχολεία του νομού.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Βασίλειος Πίνακας, ο αντιδήμαρχος Επιχειρησιακού Σχεδιασμού και Τεχνικών Έργων κ. Γιώργος Σούλτης, ως εκπρόσωπος του ΑΤΑ ο Σμχος Αθανάσιος Βαλάσης, ο υποδιοικητής της 110 ΠΜ Σμχος (Ι) Αργύρης Μουστρούφης και εκ μέρους της Ιεράς Μητρόπολης ο π. Αθανάσιος Τσιμενίδης.

Παρόντες ήταν μέλη του Παραρτήματος, οι γονείς και τα παιδιά που αρίστευσαν και σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αποστράτων αποτελούμενο από τον πρόεδρο Θανάση Μαργαρίτη, τους Βαγγέλη Καπετάνο, Αντώνη Κωνσταντινίδη, Βασίλη Παπαδόπουλο και Σπύρο Νικολάου.

Τον λόγο έλαβε ο πρόεδρος της Ένωσης κ. Αθ. Μαργαρίτης, ο οποίος, αφού ευχαρίστησε όλους για την παρουσία τους συνεχάρη τους πρωταγωνιστές της βραδιάς και τόνισε, μεταξύ των άλλων, την αξία που έχει αυτό το Αριστείο, καθώς συμβολίζει την αναγνώριση της προσπάθειας και του μόχθου που κρύβεται πίσω από τον στόχο. Στη συνέχεια την απονομή έκαναν οι επίσημοι προσκεκλημένοι τιμώντας έτσι τους αριστούχους. Ακολούθησε μικρή δεξίωση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass