«Η ΕΛΜΕ δεν συγκροτείται εξαιτίας εσωτερικού προβλήματος της ΔΑΚΕ»

ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ

Δημοσίευση: 25 Ιαν 2020 16:32

Ευθύνες στη ΔΑΚΕ επιρρίπτει με ανακοίνωσή της η Αγωνιστική Παρέμβαση Εκπαιδευτικών Λάρισας ως αιτία μη συγκρότησης του ΔΣ στην ΕΛΜΕ. Χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση της επισημαίνει:

«Αφού η παράταξη της ΔΑΚΕ ενάμιση χρόνο πριν κατακεραύνωνε τις υπόλοιπες παρατάξεις γιατί αργούσε η συγκρότηση του ΔΣ, φέτος που η συγκρότηση δεν φαίνεται να είναι δυνατή, εξαιτίας προφανώς εσωτερικού της προβλήματος, κάνει σαν να μην τρέχει τίποτα! Προφανώς αργούν οι εσωτερικές διαδικασίες της ΔΑΚΕ και γι’ αυτό και η δυστοκία στη συγκρότηση.

Ο κλάδος έρμαιο για μια ακόμα φορά του απύθμενου θράσους των συνδικαλιστών της παράταξης των διαθεσιμοτήτων και της περίφημης αξιολόγησης! Είναι η παράταξη εκείνη που έχει τεράστιες ευθύνες για την κατάσταση απαξίωσης και τέλματος που βρίσκεται σήμερα το συνδικάτο. Ας φρεσκάρουμε τη μνήμη λοιπόν του συναδέλφου Παναγιώτου, ο οποίος πριν κάποιους μήνες σε κάθε Συμβούλιο έβαζε πρώτο θέμα τη συγκρότηση του ΔΣ και επειδή δεν ψηφιζόταν πρόεδρος, αποχωρούσε μην επιτρέποντας την ΕΛΜΕ να έχει θέση για μια σειρά ζητήματα. Ο παραλογισμός σε όλο του το μεγαλείο! Τώρα που το πρόβλημα είναι προφανώς η αδυναμία της ΔΑΚΕ να προτείνει πρόσωπο για πρόεδρο περιμένουμε… άλλωστε τώρα κατά παράδοξο τρόπο η ΕΛΜΕ παίρνει αποφάσεις μιας και οι υπόλοιποι συνδικαλιστές δεν αποχωρούν όπως έκανε η ΔΑΚΕ πριν λίγο καιρό. Απλά απέδειξαν για μια φορά ακόμα ποιοι είναι αυτοί που κόπτονται για τις θέσεις και τα αξιώματα - και ήθελαν τρομάρα τους να αλλάξουν και το καταστατικό!

Έτσι συνάδελφοι της ΔΑΚΕ αντιλαμβάνεστε τη δημοκρατία και τον σεβασμό στους θεσμούς του κινήματος των εργαζομένων; Αλλά τι να περιμένει κανείς από αυτούς που υποδέχτηκαν μετά βαΐων και κλάδων την Υπουργό στα γραφεία της ΕΛΜΕ! Σφουγγάριζαν όλη νύχτα και διαμόρφωναν τον χώρο σαν καλοί κολαούζοι της εξουσίας και φωτογραφίζονταν στο πλάι της Υπουργού μαζί με τους μνημονιακούς συνεργάτες τους! Αυτοί θα ανατρέψουν την πολιτική των μνημονίων; Αυτοί θα υπερασπιστούν τη Δημόσια εκπαίδευση, τα δικαιώματα των εκπαιδευτικών και τα μορφωτικά δικαιώματα των μαθητών;».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass