«Αντιδημοκρατικό ολίσθημα η διαγραφή Ν. Παναγιώτου»

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ Δ/ΝΤΗ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΦΑΡΣΑΛΩΝ Γ. ΝΤΑΦΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ Τ.Ε. ΔΑΚΕ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ

Δημοσίευση: 17 Μαρ 2020 15:22

Για αντιδημοκρατικό ολίσθημα στην περίπτωση της διαγραφής του Νίκου Παναγιώτου καταγγέλλει τη Τ.Ε. ΔΑΚΕ Καθηγητών ο φυσικός, δ/ντής του 2ου Γυμνασίου Φαρσάλων Γιώργος Νταφούλης.

Σε επιστολή του αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Μεγάλο ολίσθημα σε αντιδημοκρατικά μονοπάτια είναι η ανακοίνωση της άκυρης Τοπικής Επιτροπής ΔΑΚΕ καθηγητών Λάρισας, σχετικά με τον συνάδελφο Παναγιώτου Νικόλαο και τη συγκρότηση προεδρείου στην ΕΛΜΕ Λάρισας.

Η αήθης, προσωπική και πρωτοφανής επίθεση στον συνάδελφο, Παναγιώτου Νικόλαο δείχνει έλλειψη ψυχραιμίας, αμηχανία και σύγχυση. Για σας, όποιοι Δακίτες δεν σκύβουν το κεφάλι στις όποιες υποδείξεις των προέδρων της Αθήνας και στις αποφάσεις της άκυρης Τοπικής Επιτροπής της ΔΑΚΕ Λάρισας, που είναι αντίθετες με τον κανονισμό λειτουργίας της ΔΑΚΕ Δ.Ε. είναι «εκτός παράταξης ΔΑΚΕ» και μας προτείνετε να πάμε σε άλλο συνδικαλιστικό χώρο!

Το θράσος σας δεν έχει όρια, αλλά να ξέρετε ότι πλέον εκπροσωπείτε το ελάχιστο ποσοστό Δακιτών, γιατί κι εκείνοι που σας στήριξαν πρόσφατα, τώρα αλλάζουν γνώμη μαθαίνοντας την αλήθεια.

 Η προπαγάνδα, τα ψεύδη και η λάσπη σε συναδέλφους δεν είναι χαρακτηριστικά της ΔΑΚΕ. Στήσατε μια Γενική Συνέλευση (χωρίς να γίνει καμία ψηφοφορία), επιβάλλατε με καθεστωτική νοοτροπία τα σχέδιά σας, παραβαίνοντας αρχές και κανονισμούς και τώρα εκβιάζετε και απειλείτε. Φτάσατε σε σημείο να διαγράψετε τον συνάδελφο, Παναγιώτου Νικόλαο, επειδή παραιτήθηκε από μέλος της ΕΛΜΕ Λάρισας, για να διευκολύνει τη συγκρότηση του προεδρείου στην ΕΛΜΕ.

Ξεχάσατε ότι ο συνάδελφος Ζέρβας Κωνσταντίνος παραιτήθηκε από μέλος της ΕΛΜΕ και τώρα είναι δίπλα σας στην Τοπική Επιτροπή! Ούτε για τη διαγραφή δεν τηρήσατε τον κανονισμό λειτουργίας της ΔΑΚΕ.

Η καθεστωτική αυτή νοοτροπία που εκφράζετε δεν είναι χαρακτηριστικό της ΔΑΚΕ, αλλά κάποιων συναδέλφων μέσα στην Τ.Ε. που λειτουργούν ως «Δούρειος Ίππος» και έχουν στόχο τη διάσπαση της παράταξης.

Με ιδιαίτερα ειρωνικό κι απαξιωτικό τρόπο αναφέρεστε και στους συναδέλφους της ΠΕΚ και των ΣΥΝΕΚ κι ύστερα θέλετε την στήριξή τους στην ψηφοφορία για την εκλογή του Φούντα Αθανάσιου ως προέδρου στην ΕΛΜΕ;

Επικαλείσθε τεχνηέντως τις δύσκολες στιγμές που περνάει η πατρίδα μας με τον κορονοϊό και με τους μετανάστες και ότι ξοδεύετε ενέργεια για τη συγκρότηση του προεδρείου της ΕΛΜΕ και δεν έχετε χρόνο για την επίλυση των προβλημάτων της Ελλάδος! Μήπως σκέφτεστε να επιστρατευθείτε για τη φύλαξη των συνόρων;

Δυναμιτίζετε το κλίμα της παράταξης, οδηγείτε τη ΔΑΚΕ σε διάσπαση, αλλά η πλειοψηφία των Δακιτών θέλοντας μόνο την ΕΝΟΤΗΤΑ θα σας ακυρώσει στο εγγύς μέλλον. Ανοίξατε τον ασκό του Αιόλου!».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass