Αιτήσεις για τα προγράμματα Σπουδών του ΕΑΠ

ΥΠΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ

Δημοσίευση: 27 Μαρ 2020 15:28

Ξεκινάει σήμερα Παρασκευή 27 Μαρτίου στις 12 το μεσημέρι η περίοδος υποβολής αιτήσεων για Προπτυχιακά και Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο, το πρώτο Δημόσιο Ίδρυμα που πάντα πρόσφερε και εξακολουθεί να προσφέρει εξ αποστάσεως εκπαίδευση, βασιζόμενη σε σύγχρονες και διαρκώς εξελισσόμενες μεθόδους και εργαλεία.

Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο για πάνω από 20 χρόνια προσφέρει σπουδές διαδικτυακά, σπουδές προσαρμοσμένες στον χώρο και στον χρόνο κάθε ενδιαφερόμενης/ου. Η/ο κάθε φοιτήτρια/τής έχει τη δυνατότητα να επιλέξει ανάμεσα σε διά ζώσης και online ομαδικές συμβουλευτικές συναντήσεις, λαμβάνοντας διαρκώς ανατροφοδότηση από την/τον Σύμβουλο Καθηγήτρια/τη του τμήματός της/ου.

Με αυτό τον τρόπο η/ο φοιτήτρια/τής αναπτύσσει δεξιότητες, που άπτονται όχι μόνο του γνωστικού αντικειμένου που έχει επιλέξει, αλλά και εκείνου της εξοικείωσης με τον γραπτό λόγο και τη χρήση της τεχνολογίας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την έναρξη των αιτήσεων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν τη σελίδα www.eap.gr.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass