«Σχέσεις γονέων - παιδιών στις μέρες του "Μένουμε Σπίτι"»

-ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΣΩ YOUTUBE -ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΚΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Δημοσίευση: 10 Απρ 2020 15:00

Το ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Θεσσαλίας, σε συνεργασία με την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Θεσσαλίας, οργανώνει ενημερωτική διαδικτυακή συνάντηση με γενικό θέμα: «Σχέσεις γονέων - παιδιών στις μέρες του "Μένουμε Σπίτι"», που θα πραγματοποιηθεί σε συνθήκες ζωντανής μετάδοσης στο Youtube σήμερα Παρασκευή από τις 4 έως 6 το απόγευμα.

Προκειμένου να παρακολουθήσει κάποιος την ενημερωτική συνάντηση ζωντανά, δεν έχει παρά να πληκτρολογήσει την ακόλουθη ηλεκτρονική διεύθυνση:

https://youtu.be/G0vuvAlY8Ko

Οι ομιλίες θα μαγνητοσκοπηθούν και το βίντεο της εκδήλωσης θα είναι διαθέσιμο και μετά το τέλος της πραγματοποίησής της από το κανάλι της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (το αναζητάτε με το όνομα ΠΔΕ Θεσσαλίας) στο YouTube, ώστε να μπορέσετε να το παρακολουθήσετε).

Το πρόγραμμα της ενημερωτικής εκδήλωσης είναι το ακόλουθο:

-Δρ Κωτούλας Βασίλειος, οργανωτικός συντονιστής ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Θεσσαλίας: Καλωσόρισμα

- Δρ Δοδοντσάκης Γεώργιος, περιφερειακός διευθυντής Α’/βάθμιας και Β’/βάθμιας Εκπαίδευσης Θεσσαλίας: Χαιρετισμός και καλωσόρισμα. Οι σχέσεις οικογένειας-σχολείου στο πλαίσιο της προτροπής «ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ».

- Δρ Τσίτσικα Άρτεμις, αναπλ. καθηγήτρια Παιδιατρικής-Εφηβικής Ιατρικής ΕΚΠΑ: «ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ». Και τώρα τι γίνεται; Διαχείριση των σχέσεων μέσα στην οικογένεια στην εποχή του COVID 19.

- Σαβούρδου Ειρήνη MSc, ψυχολόγος Κ.Ε.Σ.Υ. Λάρισας: «ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ»: Διαχείριση των ιδιαίτερων εκπαιδευτικών αναγκών στην οικογένεια

- Δρ Κωτούλας Βασίλειος - Παναγιώτου Κωνσταντίνος, MSc συντονιστές Εκπαιδευτικού Έργου Π.Ε.Κ.Ε.Σ. Θεσσαλίας: «ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ» και συζητούμε με τους γονείς για την εξ αποστάσεως εκπαίδευση: α) στο Δημοτικό, β) στο Γυμνάσιο και το Λύκειο.

- Μυργιώτη Ευφροσύνη, υπεύθυνη Τομέα Συμβουλευτικής και Επαγγελματικού Προσανατολισμού Κ.Ε.Σ.Υ. Καρδίτσας: Τώρα που «ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ»: Προτάσεις - Κλειδιά για τις μεταβάσεις στη ζωή μας.

- Δρ Καπανιάρης Αλέξανδρος, συντονιστής Εκπαιδευτικού Έργου Πληροφορικής (ΠΕ86) ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Θεσσαλίας: Τώρα που «ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ»: Εργαλεία και δράσεις στον δρόμο για την εξ αποστάσεως εκπαίδευση – Δημιουργικό διαδίκτυο

- Δρ. Παπαδοπούλου Μαρία, προϊστάμενη Κ.Ε.Σ.Υ. Λάρισας: «ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ» και συζητούμε με τους γονείς για Συμβουλευτική και Υποστήριξη της Οικογένειας από τα Κ.Ε.Σ.Υ.

Ερωτήματα είναι δυνατόν να υποβληθούν μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης thess.pekes@gmail.com πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την εκδήλωση. Θα καταβληθεί προσπάθεια ώστε να απαντηθούν.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass