Καλοκαιρινές συνήθειες των νέων στην παραλία

Δημοσίευση: 25 Ιουλ 2014 15:56 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 16:06

Καλοκαίρι θα πει χαλάρωση, ξεγνοιασιά και πολύ παραλία. Άλλωστε αυτό απαιτούν και οι συνθήκες. Οι νέοι απαλλαγμένοι των υποχρεώσεων τους κατά τους θερινούς μήνες, έχοντας συνηθίσει την ρουτίνα της καθημερινότητας τους στην πόλη (καφέδες, βόλτες στο φρούριο ή στο κέντρο) οργανώνονται μέσα στην εβδομάδα αλλά και τα σαββατοκύριακα και παίρνουν το ΚΤΕΛ ή το τραίνο για να κάνουν mini αποδράσεις σε παραλιακά beach bar της Λάρισας.

Φυσικά οι ενασχολήσεις τους είναι περιορισμένες αλλά καθόλου τετριμμένες για τους ίδιους, μιας και το ίδιο σενάριο επαναλαμβάνεται κάθε σαββατοκύριακο του καλοκαιριού. Τι κάνει λοιπόν ένας έφηβος στην παραλία για να περάσει την ώρα του;

 

Ηλιοθεραπεία:

Οι πρώτες ώρες είναι χαλαρές και συνήθως συνδυάζουν καφέ-μπάνιο-λάδι. Σαν  καλοί απομιμητές των μεγαλύτερων τους αλλά  και των προτύπων που θέλουν τόσο το γυναικείο όσο και το ανδρικό κορμί  μαυρισμένο το καλοκαίρι και ιδιαίτερα ελκυστικό αποφεύγουν να βάζουν αντηλιακή προστασία μαυρίζοντας ατελείωτες ώρες κάτω από τον ήλιο.

 

Ρακέτες:

Τα περισσότερα  αγόρια ,και κάποιες «τολμηρές» επιλέγουν να παίξουν το αγαπημένο και πιο διαδεδομένο άθλημα της παραλίας. Με αυτόν τον τρόπο γυμνάζονται και ταυτόχρονα περνούν ευχάριστα το χρόνο τους κάνοντας πλάκα μεταξύ τους για όσους δεν χειρίζονται και τόσο καλά την «τέχνη» της ρακέτας.

 

Coctails και ξεφάντωμα:

Και έρχεται η ώρα που σύσσωμο όλο το «πλήθος» ανεβαίνει στο  beach bar. Είναι 18¨00 και ενώ για κάποιους είναι ώρα ξεκούρασης ή επιστροφής από την δουλειά, στα παράλια δεν ακολουθείται το ίδιο πρόγραμμα για τη νεολαία. Παγωμένη μπύρα και ευφάνταστα cocktails έχουν την τιμητική τους ενώ ο Dj φαίνεται πως παίρνει σοβαρά  τον ρόλο του και δίνει δυναμικά τον ρυθμό στο πάρτι. Είναι η ώρα που «ανάβουν» τα αίματα.

Και αφού έχουν συμπληρώσει τουλάχιστον ένα 8ωρο στην παραλία(δυστυχώς γι’ αυτούς αλλά ευτυχώς για κάποιους άλλους που προσπαθούν να χαρούν την ηρεμία τους) έρχεται η ώρα της επιστροφής αφού έχουν «γεμίσει» από θέαμα, παιχνίδι ,ποτό και χορό.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass