Ανοίγει τον Σεπτέμβριο ο νέος Παιδικός στην Ανθούπολη

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΕΙΤΑΙ Η ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ - ΑΠΟ 24/5 ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Δημοσίευση: 16 Μαϊ 2021 21:07

Η προσχολική αγωγή απέκτησε νέα στέγη στη Λάρισα. Από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, θα ανοίξει τις πύλες του και ο νέος Δημοτικός Βρεφονηπιακός Σταθμός στη συνοικία της Ανθούπολης, για να δεχθεί τα πρώτα παιδιά στους χώρους του.


Σύμφωνα με τη διευθύντρια της Διεύθυνσης Εκπαιδευτικών Δράσεων του Δήμου Λαρισαίων, κ. Σταυρούλα Μπαξεβάνου, «ο νέος Παιδικός Σταθμός στην Ανθούπολη θα βρίσκεται στη λίστα επιλογής των Παιδικών Σταθμών του Δήμου για τις νέες εγγραφές παιδιών, που θα ξεκινήσουν στις 24 Μαΐου».
Το κτίριο έχει ολοκληρωθεί κατασκευαστικά, ενώ αυτήν τη χρονική περίοδο, ακολουθούν παράλληλα οι διαδικασίες έκδοσης άδειας λειτουργίας του Σταθμού, καθώς και προμήθειας του απαραίτητου εξοπλισμού. Να σημειωθεί ότι έχει υποβληθεί αίτημα προμήθειας εξοπλισμού στην αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Λαρισαίων (για αγορά κουρτινών, τραπεζιών, κ.ά.).

 

ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ
Σύμφωνα με πληροφορίες, προβλέπεται να στελεχωθεί με προσωπικό συμβάσεων ορισμένου χρόνου, μέσω του προγράμματος – Δράσης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο.
Ο νέος Παιδικός Σταθμός θα καλύψει τις ανάγκες των οικογενειών της Ανθούπολης, αλλά και της Νέας Πολιτείας. Διαθέτει υπόγειο, ισόγειο και πρώτο όροφο και έχει κάλυψη 354,22 τ.μ. Περιλαμβάνει ημιυπαίθριους χώρους, αίθουσα ύπνου νηπίων, αίθουσες απασχόλησης νηπίων, κουζίνα με αποθήκη τροφίμων, γραφείο πολλαπλών χρήσεων, αίθουσα ύπνου βρεφών, αίθουσα απασχόλησης βρεφών, χώρο αλλαγής βρεφών, χώρο παρασκευής γάλακτος, αίθουσες απασχόλησης νηπίων, κ.ά. Βρίσκεται κοντά στα σχολικά συγκροτήματα της συνοικίας.

 

ΛΕΝΑ ΚΙΣΣΑΒΟΥ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass