Εκπαιδευτική επίσκεψη Πολωνών σπουδαστών

ΣΕ ΠΤΗΝΟΤΡΟΦΕΙΟ ΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΑΓΙΑΣ

Δημοσίευση: 27 Ιουν 2021 18:46

Μία ιδιαίτερα εποικοδομητική επίσκεψη πραγματοποίησαν στο πτηνοτροφείο Γκανάτσιου Γ. & Αλευρά Α. Ο.Ε., στη Δήμητρα Αγιάς, Πολωνοί σπουδαστές, ειδικότητας βοηθοί κτηνιάτρου, οι οποίοι φιλοξενούνται στα Μεσάγγαλα και στο ξενοδοχείο Golden Sun, στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+.


Το πτηνοτροφείο Γκανάτσιου Γ. & Αλευρά είναι μια αυγοπαραγωγική μονάδα, με 16.000 κότες και έναν κόκορα, με σύγχρονες εγκαταστάσεις, στις οποίες και ξεναγήθηκαν οι Πολωνοί σπουδαστές. Ο κ. Τάσος Γκανάτσιος, ο οποίος από το 2010 τροφοδοτεί την αγορά με αρίστης ποιότητος αυγά απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις που του υπέβαλαν οι βοηθοί κτηνιάτρου, ενώ η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από τον τρόπο που παράγονται τα αυγά, τη σίτιση των πουλερικών, την πρόληψη ασθενειών, τη διάθεση στην αγορά, κ.ά.
Οι υπεύθυνοι του εκπαιδευτικού προγράμματος Erasmus+ ευχαριστούν ιδιαίτερα τον κ. Γκανάτσιο, ο οποίος κάθε χρόνο ξεναγεί και επιμορφώνει τους Πολωνούς σπουδαστές, ενώ άριστη χαρακτηρίζεται και η φιλοξενία που προσφέρει στα μέλη τού γκρουπ.
Γ.Ρ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass