Πτυχίο αγγλικών «TOIEC» για ενήλικες από τους «Πολίτες εν γνώσει»

Δημοσίευση: 30 Αυγ 2014 20:06 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 16:49

 

Ξεκινάνε τη Δευτέρα 1η Σεπτεμβρίου στη Λάρισα και το Βόλο τα σεμινάρια πιστοποίησης Αγγλικής Γλώσσας για ενήλικες «TOEIC» (Test Of English for International Communication ) αναγνωρισμένα από το Δημόσιο και το ΑΣΕΠ.  Τα σεμινάρια θα είναι εντατικά, τρείς (3) φορές την εβδομάδα και με σύνολο σαράντα (40) διδακτικών ωρών ο σπουδαστής (έχοντας ήδη αρχικές γνώσεις με 3-4 χρόνια διδασκαλίας) θα μπορεί να πιστοποιηθεί στις εξετάσεις που θα πραγματοποιήσει στη Λάρισα στις 18 Οκτωβρίου η Ελληνοαμερικάνικη Ενωση.   

Το “TOEIC” με περισσότερους από 5 εκατομμύρια υποψήφιους σε όλο τον κόσμο κάθε χρόνο, είναι ο ηγέτης στις εξετάσεις πιστοποίησης Αγγλικής γλώσσας, και με τη συχνή διεξαγωγή εξετάσεων, το πιο ευέλικτο τεστ στην Ελλάδα.
Αναγνωρίζεται ως έγκυρο πιστοποιητικό γνώσης της αγγλικής γλώσσας από το ΑΣΕΠ,(και κατ’ επέκταση σε όλο τον Δημόσιο τομέα στην αξιολόγηση προσωπικού), από Ελληνικά και ξένα πανεπιστήμια καθώς και από πολλές μεγάλες ιδιωτικές επιχειρήσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Σύμφωνα και με πρόσφατες προκηρύξεις θέσεων εργασίας (π.χ. Φ.Ε.Κ.- Τεύχος Προκηρύξεων Α.Σ.Ε.Π.- Αρ. Φύλλου 343) το TOEIC, αναγνωρίζεται από το ΑΣΕΠ και: η καλή γνώση της Αγγλικής (παραδοσιακά επίπεδο LOWER) αποδεικνύεται και με το TOEIC βαθμολογίας 505 και άνω η πολύ καλή γνώση (παραδοσιακά επίπεδο ADVANCED) αποδεικνύεται και με το TOEIC βαθμολογίας 785 και άνω.

Το πρόγραμμα εξετάσεων του TOEIC που τις διενεργεί η Ελληνοαμερικανική Ένωση (www.hau.gr) (εκπροσωπεί και το Πανεπιστήμιο του Michigan),είναι το πυκνότερο από όλα, διενεργώντας εξετάσεις στην περιοχή μας ανά 1-2 μήνες, καλύπτοντας έτσι όποια πιεστική, από άποψη χρόνου, ανάγκη μπορεί να προκύψει.

Το πρόγραμμα εκπαίδευσης αφορά ενήλικες που έχουν πραγματοποιήσει 3-4 χρόνια εκπαίδευσης αλλά δεν υπήρχαν οι κατάλληλες συνθήκες για την απόκτηση αναγνωρισμένου πτυχίου.

Το συνολικό κόστος με τα εξέταστρα και το διδακτικό υλικό της Ελληνοαμερικάνικης Ένωσης είναι 250€ και 200€ για όσους ανήκουν στις ευάλωτες ομάδες (ΑμεΑ, Ανεργοι, Φοιτητές, Πολύτεκνοι) ενώ η ύλη έχει διαμορφωθεί κατάλληλα ώστε να καλύπτει σταδιακά τις ανάγκες κάθε εκπαιδευόμενου ανεξάρτητα του αρχικού επιπέδου των γνώσεών του.

Τα μαθήματα πραγματοποιούνται σε κατάλληλο εκπαιδευτικό χώρο, σε μέρες και ώρες που θα καθοριστούν με βάση την κοινή διαθεσιμότητα εκπαιδευόμενων και εκπαιδευτή. Η χαμηλή τιμή καθιστά προσιτή την επένδυσή σε αυτή την γνώση και το ειδικά διαμορφωμένο πρόγραμμα διδασκαλίας, οδηγεί στην γρήγορη και αποτελεσματική εκμάθηση και τελικά πιστοποίηση της γλώσσας.

Πληροφορίες και διευκρινίσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παίρνουν καθημερινά στα τηλέφωνα στο τηλέφωνο της γραμματείας 6980218621 από τις 10.00-14.00 και από τις 18.00-21.00 ή να πραγματοποιούν ηλεκτρονικά την εγγραφή τους στο facebook:/politesengnosei

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass