Ο Γ.Στύλιος νέος υφυπουργός Παιδείας

Δημοσίευση: 02 Σεπ 2014 13:31 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 16:53

Ο βουλευτής Άρτας Γιώργος Στύλιος ορίστηκε νέος υφυπουργός Παιδείας, μετά την χθεσινή παραίτηση του Κώστα Κουκοδήμου, ο οποίος επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους στην επιστολή του προς τον πρωθυπουργό.

Ο ίδιος μιλώντας στην εκπομπή "Πρωινό MEGA" έκανε λόγο για μεγάλη τιμή και χαρά από πλευράς του, λέγοντας ότι τον τίμησε προσωπικά ο πρωθυπουργός με την επιλογή του αυτή.

"Με τον σχολικό αθλητισμό δεν έχω σχέση, αλλά με την εκπαίδευση, με τα ΑΕΙ, την έρευνα ναί", είπε ο κ. Στύλιος. "Έχουμε μια επικοινωνία με τον κ. Λοβέρδο, συνεργαστήκαμε και πρόσφατα κατά την διάρκεια του δεύτερου θερινού τμήματος", πρόσθεσε.

Ο υπουργός Παιδείας Ανδρέας Λοβέρδος μιλώντας στην ίδια εκπομπή καλωσόρισε το νέο υφυπουργό, ενώ έκανε λόγο για εξαιρετική συνεργασία με τον κ. Κουκουδήμο.

"Μου έκανε εντύπωση που σε δελτία ειδήσεων άκουσα ότι δεν είχε αρμοδιότητες και γι' αυτό παραιτήθηκε. Ο ίδιος στο Βήμα FM ξεκαθάρισε ότι δεν συμβαίνει. Οι δυο υφυπουργοί Παιδείας πήραν αρμοδιότητες από την πρώτη μέρα. Τις διαιρέσαμε δια του τρία", υπογράμμισε ο Ανδρέας Λοβέρδος.

"Η τοποθέτηση γραμματέα στο υπουργείο δεν σήμαινε μείωση των αρμοδιοτήτων του κ. Κουκουδήμου. Δεν ισχύει αυτή η φήμη. Τις αποφάσεις υπέγραψε ο πρωθυπουργός και εγώ. Το φύλλο της εφημερίδας της κυβέρνησης είναι αδιάψευστος μάρτυρας. Όποιος ανατρέξει στο ΦΕΚ θα τα βρει όλα αυτά", πρόσθεσε σχετικά ο κ. Λοβέρδος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass