ΟΙ ΣΥΝΕΚ μαζεύουν υπογραφές για εκλογές στην ΕΛΜΕ Λάρισας

Δημοσίευση: 05 Δεκ 2021 13:48

Κάλεσμα για συλλογή υπογραφών απευθύνουν οι «ΣΥΝΕΚ» Λάρισας, προκειμένου να πραγματοποιηθεί έκτακτη Γ.Σ. της ΕΛΜΕ Λάρισας με θέμα τον προσδιορισμό ημερομηνίας εκλογών στο σωματείο. Σε σχετική ανακοίνωση η παράταξη αναφέρει τα εξής:

«Μετά και την άρνηση της ΠΕΚ να προχωρήσει το σωματείο σε εκλογές (η ΔΑΚΕ το δήλωσε διά των εκπροσώπων της Φούντα, Μαλάκο, Μπατσίλα), οι ΣΥΝΕΚ ΛΑΡΙΣΑΣ ενημερώνουμε τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες πως καλούμε σε συλλογή υπογραφών με βάση το ΑΡΘΡΟ 21 του Καταστατικού της ΕΛΜΕ Λάρισας, το οποίο αναφέρει: «Αι έκτακται Γενικαί Συνελεύσεις συγκαλούνται οσάκις το Διοικητικόν Συμβούλιον κρίνει επάναγκες ή τη αιτήσει του 1/5 των τακτικών μελών». Οι υπογράφοντες ζητάμε να πραγματοποιηθεί έκτακτη Γ.Σ. την Τετάρτη 8/12 στις 18:00 στο 6ο ΓΕΛ και σε περίπτωση μη απαρτίας, δεύτερη Γ.Σ. την Πέμπτη 9/12 την ίδια ώρα στο 6ο ΓΕΛ, με θέμα ημερήσιας διάταξης τον προσδιορισμό της ημερομηνίας Εκλογοαπολογιστικής Συνέλευσης και των εκλογών της ΕΛΜΕ Λάρισας, με βάση το ΑΡΘΡΟ 21 του καταστατικού ΕΛΜΕ Λάρισας.
Ο μοναδικός τρόπος να προχωρήσουμε σε εκλογές είναι αυτός. Ούτε αποκρύπτοντας την πρόβλεψη του καταστατικού, ούτε κρύβοντας πίσω από κείμενα αγνώστων αποστολέων τις προθέσεις μας, ούτε μαζεύοντας υπογραφές που απλά λένε πως θέλουμε να γίνουν εκλογές και δεν έχουν καμιά χρησιμότητα. Σας καλούμε να πάρετε την πρωτοβουλία στα σχολεία σας να μαζέψετε υπογραφές και να τις φέρετε την Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου στο 6ο ΓΕΛ στις 6 το απόγευμα».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass