«Σωματική και Ψυχική Υγεία - Αθληση και Διατροφή»

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ 10ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

Δημοσίευση: 10 Απρ 2022 13:16

Η διευθύντρια και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 10ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας διοργανώνουν σε συνεργασία με το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας διαδικτυακή επιμορφωτική εκδήλωση την Τετάρτη 13 Απριλίου από τις 5 το απόγευμα έως τις 8 το βράδυ, με θέμα: «Σωματική και Ψυχική Υγεία – Άθληση και Διατροφή» που απευθύνεται στους εκπαιδευτικούς της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας.

Η επιμορφωτική εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά μέσω Webex, έχει στόχο να παρουσιάσει μοντέλα συμπεριφοράς για την ενίσχυση της σωματικής απόδοσης και της συναισθηματικής ισορροπίας, τις θετικές επιπτώσεις της άσκησης και της διατροφής στο καρδιαγγειακό σύστημα και στη γενικότερη υγεία, τη σημασία του προαθλητικού ελέγχου και τη συσχέτιση του ποιοτικού ύπνου με τη σωματική ευεξία και την πνευματική υγεία του ενήλικα. Λεπτομέρειες για τη σύνδεση στην πλατφόρμα Webex και την παρακολούθηση της εκδήλωσης έχουν αποσταλεί με email στα σχολεία.
Εισηγητές της επιμορφωτικής εκδήλωσης: Τσολάκη Αικατερίνη (κλινική διατροφολόγος), Σταύρου Βασίλειος (κλινικός εργοφυσιολόγος), Τσαρούχας Κωνσταντίνος (καρδιολόγος), Κατσάρας Ιωάννης (ψυχίατρος).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass