Επιτυχόντες του 4ου και του 7ου ΕΠΑΛ στις Πανελλαδικές

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ

Δημοσίευση: 30 Ιουλ 2022 15:50
Φωτ. αρχείου Φωτ. αρχείου

Με αφορμή τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών Εξετάσεων, η Διεύθυνση του 4ου ΕΠΑΛ και ο Σύλλογος Διδασκόντων με ανακοίνωσή τους «συγχαίρει και επαινεί τους υποψήφιους μαθητές του 4ου ΕΠΑΛ που πέτυχαν την εισαγωγή σε σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης με σημαντικές διακρίσεις.


Καλή ακαδημαϊκή πορεία ευχόμαστε σε αυτούς. Επιπροσθέτως, για τους μαθητές που θα κάνουν άλλη επιλογή για τη συνέχεια της εκπαίδευσής τους, ευχόμαστε να ευοδωθούν τα σχέδιά τους» καταλήγει η ανακοίνωση που περιλαμβάνει τον πίνακα των σχολών εισαγωγής των μαθητών του 4ου ΕΠΑΛ.

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ
Επίσης, από το 7ο ΕΠΑΛ σημειώνεται πως «οι μαθητές του 7ου ΕΠΑΛ Λάρισας σημείωσαν εντυπωσιακές επιδόσεις για μια ακόμη χρονιά, πετυχαίνοντας την εισαγωγή τους σε 75 κορυφαίες πανεπιστημιακές και στρατιωτικές σχολές όπου αρκετοί από αυτούς έλαβαν πρώτη ή πρώτες θέσεις.
Ο Σύλλογος Διδασκόντων και η Διεύθυνση του σχολείου, τους συγχαίρει και εύχεται το καλύτερο για τη νέα ακαδημαϊκή τους ζωή. Τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για την επιμέλεια και την άψογη συμπεριφορά τους. Είμαστε περήφανοι που με υπομονή θέληση και μεθοδική προσπάθεια διεκδικούν τα όνειρά τους. Θερμά συγχαρητήρια στους γονείς τους που δεν σταμάτησαν να ελπίζουν, να στηρίζουν, αρωγοί και συμπαραστάτες στις προσπάθειες και τις επιλογές τους.
Καμία προσπάθεια, κανένα αποτέλεσμα, καμία διάκριση δεν κατέληξαν να αποτελούν χαμένο χρόνο! Τους αξίζουν θερμά συγχαρητήρια, τους αξίζουν τα καλύτερα, Υγεία και πάντα επιτυχίες στη ζωή τους» καταλήγει η ανακοίνωση του σχολείου αναφέροντας τις σχολές επιτυχίας των μαθητών του.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass