Το Εργαστήρι Ζωής άνοιξε τις πόρτες του

ΓΙΟΡΤΗ ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΤΟΥ ΝΕΟΚΛΑΣΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΧΡΟΝΙΑΣ -ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΕΛΠΙΔΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΠΟ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΦΟΡΕΙΣ

Δημοσίευση: 25 Σεπ 2022 21:03

Με μια όμορφη γιορτή άνοιξε και πάλι τις πόρτες του το Εργαστήρι Ζωής του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας-ΟΚΑΝΑ Ν. Λάρισας χθες το πρωί στην αυλή του Νεοκλασικού στη Μανωλάκη.

Με αφορμή την έναρξη των εργαστηρίων την 1η Οκτωβρίου, οι εκπαιδευτές και εθελοντές του Εργαστηρίου Ζωής καλωσόρισαν τα νέα μέλη και, καθώς οι εγγραφές συνεχίζονται, ενημέρωσαν τους ενδιαφερόμενους για τις δράσεις της νέας χρονιάς. Στη συμβολή του Εργαστηρίου στην πολιτιστική και κοινωνική ζωή του τόπου και στο πώς η τοπική κοινωνία, οι αρχές και οι φορείς της πόλης στηρίζουν το όραμα και τη λειτουργία του αναφέρθηκαν η επίτιμη πρόεδρος του Κέντρου Πρόληψης του ΟΚΑΝΑ, γραμματέας της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής και βουλευτής Λάρισας, Ευαγγελία Λιακούλη, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός, ο αντιπεριφερειάρχης και πρόεδρος του Κέντρου Πρόληψης του ΟΚΑΝΑ Λάρισας κ. Βασίλης Πινακάς και ο αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Δημήτρης Δεληγιάννης. Η βουλευτής Ευαγγελία Λιακούλη μίλησε συγκινημένη για το πώς το Εργαστήρι Ζωής στα χρόνια της λειτουργίας του κατάφερε να γίνει σημείο αναφοράς, χώρος ελπίδας, δύναμης για την πόλη και προοπτικής για τη νέα γενιά και οδήγησε στη λειτουργία 33 τμημάτων για παιδιά και ενήλικες της Λάρισας με σταθερούς πυλώνες την πρόληψη μέσα από την Τέχνη. Ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός αναφέρθηκε στις δεκάδες εγγραφές παιδιών της πόλης στα τμήματα του Εργαστηρίου, γεγονός που αποδεικνύει τη σημαντική και μεθοδική δουλειά που γίνεται, ενώ τόνισε ότι η Περιφέρεια Θεσσαλίας στηρίζει από την πρώτη στιγμή τη δομή, διασφαλίζοντας τη χρηματοδότηση των δράσεών του. Ο πρόεδρος του ΟΚΑΝΑ κ. Βασίλης Πινακάς αναφέρθηκε στους στόχους και στάθηκε ιδιαίτερα στη συνεισφορά του στην κοινωνία παρά τις δύσκολες συνθήκες. Ευχές για καλή χρονιά και ευχαριστίες για το γεγονός ότι οι οικογένειες της Λάρισας στηρίζουν και εμπιστεύονται τα παιδιά τους στο Εργαστήρι Ζωής περιελάμβανε ο σύντομος χαιρετισμός του αντιδημάρχου κ. Δ. Δεληγιάννης, ενώ στάθηκε ιδιαίτερα και στην άψογη συνεργασία των φορέων της πόλης με το Εργαστήρι Ζωής, που όλα αυτά τα χρόνια υλοποιεί δράσεις ουσιαστικής κοινωνικής πολιτικής και έχει κατορθώσει να αντιμετωπίζει τα θέματα της Πρόληψης και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας μέσα από το πρίσμα της τέχνης.
Εν τω μεταξύ, το Εργαστήρι Ζωής συνεχίζει τις εγγραφές. Η συμμετοχή στο Εργαστήρι Ζωής, όπως και όλες οι υπηρεσίες του Κέντρου Πρόληψης Π.Ε. Λάρισας, είναι δωρεάν. Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία μπορείτε να καλέσετε στο τηλέφωνο του Κέντρου Πρόληψης Π.Ε. Λάρισας 2410-555.935, ώρες 9 π.μ. – 2 μ.μ.

ΝΑΤΑΣΑ ΠΟΛΥΓΕΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass