Ποιοι υποψήφιοι δικαιούνται επίδομα 350 ευρώ

ΓΙΑ ΚΑΛΥΨΗ ΕΞΟΔΩΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ

Δημοσίευση: 28 Μαϊ 2023 15:30

Επίδομα 350 ευρώ δικαιούνται υποψήφιοι που συμμετέχουν στις Πανελλήνιες 2023 για την κάλυψη εξόδων μετακίνησης, διαμονής και διατροφής.

Ειδικότερα το επίδομα των 350 ευρώ δικαιούνται:
- Όσοι είναι υποψήφιοι των Γενικών ή Επαγγελματικών Λυκείων της χώρας και μετακινούνται:
* Από τις σχολικές μονάδες της νησιωτικής χώρας προς άλλα Εξεταστικά Κέντρα της νησιωτικής χώρας. Η αποζημίωση δεν καταβάλλεται εάν η μετακίνηση πραγματοποιείται εντός του ιδίου νησιού και η απόσταση μεταξύ των δύο σχολικών μονάδων (δηλ. σχολικής μονάδας υποβολής της αίτησης – δήλωσης συμμετοχής στις Πανελλαδικές εξετάσεις και Εξεταστικού Κέντρου) είναι μικρότερη των 120 χλμ.
* Από τις σχολικές μονάδες υποβολής της αίτησης – δήλωσης της νησιωτικής χώρας προς άλλα Εξεταστικά Κέντρα της ηπειρωτικής χώρας.
* Από τις σχολικές μονάδες της ηπειρωτικής χώρας προς άλλα Εξεταστικά Κέντρα της ηπειρωτικής χώρας και η απόσταση μεταξύ των δύο σχολικών μονάδων (δηλ. σχολικής μονάδας υποβολής της αίτησης – δήλωσης συμμετοχής στις Πανελλαδικές εξετάσεις και Εξεταστικού Κέντρου) είναι μεγαλύτερη από 120 χιλιόμετρα.
-Όσοι είναι υποψήφιοι των Γενικών ή Επαγγελματικών Λυκείων της χώρας με αναπηρία ή ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες και μετακινούνται:
* Από τις σχολικές μονάδες της νησιωτικής χώρας προς τα Βαθμολογικά ή Ειδικά Εξεταστικά Κέντρα της νησιωτικής χώρας. Η αποζημίωση δεν καταβάλλεται εάν η μετακίνηση πραγματοποιείται εντός του ιδίου νησιού και η απόσταση μεταξύ των δύο σχολικών μονάδων (δηλ. σχολείου υποβολής αίτησης – δήλωσης συμμετοχής στις Πανελλαδικές εξετάσεις και Βαθμολογικού Κέντρου ή Ειδικού Εξεταστικού Κέντρου) είναι μικρότερη των 120 χιλιομέτρων.
* Από τις σχολικές μονάδες της νησιωτικής χώρας προς τα Βαθμολογικά ή Ειδικά Εξεταστικά της ηπειρωτικής χώρας.
* Από τις σχολικές μονάδες της ηπειρωτικής χώρας προς τα Βαθμολογικά ή Ειδικά Εξεταστικά Κέντρα της ηπειρωτικής χώρας εφόσον η απόσταση της σχολικής μονάδας από το Βαθμολογικό Κέντρο ή Ειδικό Εξεταστικό Κέντρο είναι μεγαλύτερη των 120 χιλιομέτρων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass