Η Λάρισα συνεχίζει την παράδοση των επιτυχιών

ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 17.000 ΜΟΡΙΑ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ -ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΕΥΘ. ΛΙΑΠΗ

Δημοσίευση: 01 Ιουλ 2023 13:00

Καλά κρατεί η παράδοση των πολλών επιτυχιών των Λυκείων της Λάρισας στις Πανελλαδικές Εξετάσεις. Και φέτος, πάρα πολλοί υποψήφιοι κατάφεραν να συγκεντρώσουν υψηλές βαθμολογίες, πάνω από 17.000 μόρια, εξασφαλίζοντας το «εισιτήριο» της εισαγωγής τους στα

Πανεπιστήμια της χώρας. Οι υποψήφιοι των Γενικών και των Επαγγελματικών Λυκείων της πόλης αισθάνθηκαν δικαιωμένοι που οι κόποι τους ανταμείφθηκαν με εξαιρετικές βαθμολογίες και πλέον ετοιμάζονται να ανοίξουν τα φτερά τους ως φοιτητές. Η «Ε» πιστή στην παράδοση να συγχαίρει με τον δικό της τρόπο τους μαθητές και τις μαθήτριες που κατάφεραν να πετύχουν τον στόχο τους δημοσιεύει τις επιτυχίες τους και όπως λένε τα περισσότερα παιδιά που πέρασαν από τα δημοσιογραφικά γραφεία μυστικά δεν υπάρχουν, η «συνταγή» είναι γνωστή: συστηματική μελέτη, πειθαρχία και προσήλωση στον στόχο.
Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να γίνουν γνωστές και οι βαθμολογίες των ειδικών μαθημάτων. Όσον αφορά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελλαδικών, δηλαδή των βάσεων, σύμφωνα με πηγές του Υπουργείου Παιδείας αυτή αναμένεται να γίνει στο τέλος του Ιουλίου ή τις πρώτες ημέρες του Αυγούστου.
Εν τω μεταξύ, ο πρόεδρος του Βαθμολογικού Κέντρου των Πανελλήνιων Εξετάσεων Λάρισας Ευθύμιος Λιάπης με αφορμή την ολοκλήρωση της λειτουργίας του 47ου Βαθμολογικού Κέντρου και του 347ου Ειδικού Εξεταστικού Κέντρου εξέδωσε ευχαριστήριο μήνυμα προς όλους όσοι συνέβαλαν στην ομαλή διεξαγωγή της διαδικασίας, καθώς, όπως σημειώνει, επέδειξαν επαγγελματισμό, συντελώντας καθοριστικά στην ορθή και έγκαιρη ολοκλήρωση των εργασιών.
Αναλυτικότερα ευχαριστεί:
«- Την αν. περιφερειακή διευθύντρια Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Θεσσαλίας, κ. Ζιάκα Βασιλική, και το προσωπικό της Π.Δ.Ε. Π.Ε. & Δ.Ε. Θεσσαλίας.
- Τον αν. διευθυντή της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Λάρισας, κ. Ζέρβα Νικόλαο, και το προσωπικό της Δ.Δ.Ε. Λάρισας.
- Τα μέλη της Γραμματείας, της Συντονιστικής και της Επικουρικής Επιτροπής του 47ου Β.Κ. Λάρισας, καθώς και το βοηθητικό προσωπικό.
- Τους/τις επιτηρητές/-τριες των εξετάσεων των μαθητών/-τριών με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες τους/τις βαθμολογητές/-τριες των γραπτών δοκιμίων.
- Τη διευθύντρια του 8ου Γυμνασίου Λάρισας, κ. Μέκρα Βασιλική (στο κτιριακό συγκρότημα του οποίου έχει έδρα το 47ο Βαθμολογικό Κέντρο) και τον διευθυντή του 6ου Γενικού Λυκείου Λάρισας, κ. Νικόλαο Κουτσαυτίκη (που διέθεσε χώρους της σχολικής μονάδας για τις πειραματικές βαθμολογήσεις).
- Τους/τις διευθυντές/-τριες των σχολικών μονάδων του Ν. Λάρισας για τη διευκόλυνση στην προσέλευση των εκπαιδευτικών στο 47ο Β.Κ. και τους/τις προέδρους των Λυκειακών Επιτροπών για τη διευκόλυνση συμμετοχής των μελών των Λ.Ε.Ε. στις εργασίες του 347ου Ειδικού Εξεταστικού Κέντρου.
- Τις υπηρεσίες της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Δήμου Λαρισαίων για τη βοήθεια και την παροχή υλικοτεχνικής υποδομής.
- Τον διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Λάρισας και το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας για τη φύλαξη του 47ου Βαθμολογικού Κέντρου.
- Τη γιατρό κ. Δοξαρά Βάγια, τον γιατρό κ. Κανελλόπουλο Νικόλαο, καθώς και την προϊσταμένη του ΚΕΣΥ Λάρισας, κ. Μπαλαμπέκου Όλγα, που διατέθηκαν για τις ανάγκες των εξεταζομένων μαθητών στο 347ο Ειδικό Εξεταστικό Κέντρο Λάρισας». Τέλος, συγχαίρει όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες που έλαβαν μέρος στις φετινές Πανελλήνιες εξετάσεις και εύχεται η προσπάθεια που κατέβαλαν οι ίδιοι και οι οικογένειές τους να αποτελέσει καλή αρχή για την επίτευξη των στόχων και των ονείρων τους.
ΝΑΤΑΣΑ ΠΟΛΥΓΕΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass