Επαφές στα βραχέα

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΑΝ ΠΡΟΣΚΟΠΟΙ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Δημοσίευση: 27 Οκτ 2023 13:55

Το 1ο Σύστημα Αεροπροσκόπων Λάρισας επισκέφτηκε τα γραφεία της Ένωσης Ραδιοερασιτεχνών Θεσσαλίας (Ε.Ρ.Θ.Ε.), προκειμένου τα λυκόπουλα και οι πρόσκοποι να συμμετέχουν στην παγκόσμια συνάντηση των προσκόπων στα βραχέα κύματα, το «Jamboree-On-The-Air» (JOTA).

Τους προσκόπους χαιρέτησε και ξενάγησε στον χώρο ο αντιπρόεδρος της ΕΡΘΕ Χρήστος Ριζούλης SY8BAX, ο γραμματέας Κωνσταντίνος Ιντζέλης SV4KIO και ο Βασίλης Μελίγκας SV4AQJ, ενώ το μέλος Παναγιώτης Κορδάς SV4FGJ και έφορος της Προσκοπικής Ομάδας Πολιτικής (Π.Ο.Π.Π.) Προστασίας Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας εξήγησε στα παιδιά, αλλά και στους βαθμοφόρους, τη χρήση των ασυρμάτων, αλλά και τους κανονισμούς που διέπει η χρήση τους.
Τα λυκόπουλα, οι πρόσκοποι και οι ανιχνευτές, με αρχηγούς τον Κώστα Κοκκινόπουλο και τη Δήμητρα Χαλκιά είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν στα βραχέα, αλλά και στα ψηφιακά (DMR) με το «callsign» του Συλλόγου SZ4THE, με φίλους τους προσκόπους από όλη την Ελλάδα (Ρόδο, Κρήτη, Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Βέροια, Χίο) και όλοι μαζί να ανταλλάξουν μηνύματα ειρήνης και αλληλεγγύης, συμμετέχοντας στο 66ο J.O.T.A. (Jamboree-On-The-Air ).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass