Κυπριακά βραβεία στα Φάρσαλα

ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΑΝ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΤΟΥ 1ου ΓΕΛ ΦΑΡΣΑΛΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΚΥΠΡΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ

Δημοσίευση: 29 Δεκ 2023 16:16

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)
Στην όμορφη αίθουσα του Σπιτιού της Κύπρου στην Αθήνα πραγματοποιήθηκε η μεγαλειώδης εκδήλωση του Ελληνικού Πολιτιστικού Ομίλου Κυπρίων Ελλάδος ΕΠΟΚ, όπου διακρίθηκαν με βραβεία δύο μαθήτριες και η εκπαιδευτικός του 1ου ΓΕΛ Φαρσάλων.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με ένα συγκινητικό βίντεο που δημιούργησε η Β’ τάξη του Γυμνασίου Παραλιμνίου, το οποίο προκάλεσε ρίγη συγκίνησης στο κοινό και καταχειροκροτήθηκε. Αμέσως μετά, συγκίνηση προκάλεσε και ο χαιρετισμός του Α.Μ. Αρχιεπισκόπου Κύπρου κ.κ. Γεώργιου, ο οποίος ήρθε από την Κύπρο και απηύθυνε η δρ. Βασιλείου. Εν συνεχεία, οι μουσικοί του ΕΠΟΚ με όλα τα παρευρισκόμενα άτομα τραγούδησαν τα κάλαντα των Χριστουγέννων. Ακολούθως, ο πρόεδρος του ΕΠΟΚ ανακοίνωσε τα ονόματα των βραβευθέντων των ΕΠΟΚ Gabby Awards Greece and Cyprus Best and Brightest of 2023 και απένειμε τιμητικά διπλώματα, καθώς και το μεγάλο μετάλλιο το ΕΠΟΚ σε όλες τις διακεκριμένες προσωπικότητες, μεταξύ των οποίων ήταν το ίδρυμα Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’, ο λογοτέχνης Αντώνης Ζαλλώνης, η κυρία Έλλη Καλησσώρα, ο πολυγραφότατος κύριος Γιώργος Αναγνωστόπουλος, ο υπεύθυνος λειτουργός Α’ του Ανοιχτού Πανεπιστημίου Κύπρου κ. Νέαρχος Νεάρχου, καθώς και η φιλόλογος του ΓΕΛ Μεγαλόπολης κ. Μαρία Τζούρα.
Τέλος, απενεμήθησαν τα διπλώματα του 13ου Παγκόσμιου Λογοτεχνικού και Καλλιτεχνικού Διαγωνισμού του ΕΠΟΚ, στον οποίο διακρίθηκε η καθηγήτρια Αγγλικών του 1ου ΓΕΛ Φαρσάλων Χρυσούλα Φούφα με Α’ Βραβείο ποίησης για το ποίημά της «Η Αποκαθήλωση της ειρήνης», καθώς και τα διπλώματα του 4ου Χριστουγεννιάτικου Διαγωνισμού του ΕΠΟΚ. Οι μαθήτριες του σχολείου Αργύρη Ειρήνη Βασιλική της Γ’ τάξης με το διήγημα «Χριστούγεννα» και η μαθήτρια της Α’ τάξης Τέκου Ναταλία με το παραμύθι «Επιχείρηση Φρέντι - Μια αλλιώτικη Χριστουγεννιάτικη ιστορία» απέσπασαν το Α’ Βραβείο.
Καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης υπήρχε μουσική υπόκρουση από τους μουσικούς του ΕΠΟΚ, υπό τη διεύθυνση του κ. Βασίλη Παπακώστα, στο τραγούδι ήταν η σοπράνο κ. Ελένη Κλουβάτου, ο κ. Γιάννης Τσίγκρης στην κιθάρα και στο τραγούδι με συνοδεία της κ. Καποπούλου Λίτσας, ενώ στο synthesizer ήταν ο κ. Ηλίας Παπακώστας. Η εκδήλωση τελείωσε με τα τρίγωνα κάλαντα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass