«Απαιτούμε την άμεση ανασυγκρότηση του ΑΠΥΣΔΕ Θεσσαλίας»

Δημοσίευση: 10 Νοε 2014 20:35 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 19:04

 

 

Οι αιρετοί εκπρόσωποι των Συνεργαζόμενων Εκπαιδευτικών Κινήσεων  Θεσσαλίας(ΣΥΝΕΚ ), στο ΑΠΥΣΔΕ Θεσσαλίας, κ.κ.  Παλούκας Βαγγέλης  και  Κατσούρας Σταύρος σε ανακοίνωσή τους αναφέρουν: «Ως  αιρετοί εκπρόσωποι των ΣΥΝΕΚ στο ΑΠΥΣΔΕ χαιρετίζουμε όσους συναδέλφους εμπιστεύτηκαν και στήριξαν  το ψηφοδέλτιο των ΣΥΝΕΚ Θεσσαλίας.

Οι αιρετοί εκπρόσωποι του κλάδου των ΣΥΝΕΚ  στο ΑΠΥΣΔΕ  θα συνεχίσουν να λειτουργούν με βάση τις αρχές της δικαιοσύνης, της αντικειμενικότητας και της διαφάνειας ,θα βρεθούν   και πάλι στην πρώτη γραμμή για την υπεράσπιση των συναδέλφων, σε άμεση συνεργασία με τα συνδικαλιστικά όργανα.

Η  δήλωση του Υπουργού της απλήρωτης, εθελοντικής εργασίας με  αντάλλαγμα κάποια μόρια δεν αποτελεί μόνο σκέψη αλλά συγκεκριμένη κατεύθυνση της κυβέρνησης ,την ίδια ώρα ξεδιπλώνεται μια άθλια επίθεση συκοφάντησης και απαξίωσης της ΟΛΜΕ, του συνδικαλιστικού κινήματος και γενικότερα της συλλογικής δράσης . Μόρια και «εθελοντική ανεργία» για τους εκπαιδευτικούς, Επιθεωρητές- Ελεγκτές στις ελεγκτικές υπηρεσίες τους Περιφερειακούς Διευθυντές  κατά παρέκκλιση των κείμενων διατάξεων περί στελέχωσης των ελεγκτικών υπηρεσιών και Σωμάτων Επιθεώρησης.
Βεβαίως τους λόγους μπορεί να τους καταλάβει κάθε εκπαιδευτικός.
Την ώρα που ο Υπουργός  βγάζει «άσσους»  από το μανίκι του ενάντια στα εργασιακά και διδακτικά δικαιώματα των συναδέλφων  μονίμων ,αναπληρωτών ,ωρομισθίων ,ανέργων και όσων βρίσκονται σε διαθεσιμότητα  το ΑΠΥΣΔΕ Θεσσαλίας  με ευθύνη του Υπουργείου  βρίσκεται  σε μη λειτουργία λόγω μη ορισμού από μέρους του τρίτου διορισμένου μέλος του ΑΠΥΣΔΕ.

 Απαιτούμε την άμεση ανασυγκρότηση του ΑΠΥΣΔΕ Θεσσαλίας  το οποίο στην ουσία βρίσκεται σε μη λειτουργία από αρχές Οκτωβρίου, την ίδια ώρα βρίσκονται σε εκκρεμότητα  σοβαρά ζητήματα τα οποία δυσχεραίνουν τη καθημερινή λειτουργία των σχολείων. Τοποθέτηση  συναδέλφων στα σχολεία  της Καρδίτσας, των Τρικάλων , της Μαγνησίας  και της Λάρισας για  γραμματειακή-διοικητική υποστήριξη και άλλα ζητήματα αρμοδιότητας του ΑΠΥΣΔΕ.

Τα μεγάλα ζητήματα του δημόσιου σχολείου είναι μπροστά μας : λειτουργία σχολείων - κενά, «νέο» λύκειο, τράπεζα θεμάτων, αξιολόγηση, διαθεσιμότητες – απολύσεις. Με ενωτική, μαζική δράση  μπορούμε να τους σταματήσουμε».

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass