Δωρεά σε Νηπιαγωγεία

ΑΠΟ ΤΗΝ «ΕXALCO A.E.»

Δημοσίευση: 07 Φεβ 2024 14:16

Προστατευτικές σήτες στα παράθυρα των 10ου και 48ου Νηπιαγωγείων Λάρισας χορήγησε και τοποθέτησε η εταιρεία  «EXALCO A.E.».

Οι προϊσταμένες των δύο Νηπιαγωγείων Αλεξάνδρα Γκανάτσου και Ροδόπη Κουτρούλη εξέφρασαν τις θερμές τους ευχαριστίες προς τον κ. Ιωάννη Καντώνια του Αστερίου, πρόεδρο της εταιρείας«EXALCO A.E.» για τη γενναιοδωρία και την υποστήριξή του και σε ανακοίνωσή τους σημειώνουν τα εξής: «Η ευγνωμοσύνη μας είναι δύσκολο να εκφραστεί με λόγια, αλλά θα θέλαμε να γνωρίζετε πόσο σημαντική είναι η προσφορά σας για εμάς. Η ασφάλεια και η προστασία των παιδιών μας είναι πάντα υψίστης σημασίας, και η γενναιοδωρία σας συνεισφέρει σημαντικά σε αυτόν τον σκοπό.
Εκτιμούμε την πρωτοβουλία σας να βοηθήσετε την τοπική κοινότητα και να συμβάλετε στη δημιουργία ενός ασφαλούς και φιλόξενου περιβάλλοντος για τα παιδιά μας. Η πράξη αυτή αντικατοπτρίζει την αφοσίωσή σας προς την κοινωνία και την εκπαίδευση και αποτελεί πραγματικό δώρο για την εκπαιδευτική μας κοινότητα.
Σας διαβεβαιώνουμε ότι η δωρεά σας έχει ευεργετικό χαρακτήρα για την κοινότητά μας και θα συνεχίσει να εκτιμάται από όλους όσοι θα επωφεληθούν από αυτήν».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass