Διακρίθηκε στους Αγώνες Ρητορικής

ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ ΣΤΟ ΑΓΩΝΙΣΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΤΡΕΠΤΙΚΟΥ ΛΟΓΟΥ

Δημοσίευση: 15 Φεβ 2024 14:35

O Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Γενικού Λυκείου Γιάννουλης με ανακοίνωσή τους συγχαίρουν θερμά τις μαθήτριες του Ρητορικού Ομίλου του σχολείου Κατερίνα Ανδρέου, Νικολέτα Βαϊτση, Σταματία Βουβουσιώτη, Δήμητρα Δεληχά, Παρασκευή Καραβαγγέλη και Θαλελαία Παπαγεωργίου, καθώς και τις υπεύθυνες καθηγήτριες του ομίλου Δήμητρα Τάχατου και Μαρία Καπετάνου, για τη συμμετοχή τους, στους Η΄ Πανελλήνιους Αγώνες Λόγου, που συνδιοργάνωσαν τα εκπαιδευτήρια Μπακογιάννη και το αμερικανικό κολλέγιο «Ανατόλια» της Θεσσαλονίκης.

Οι αγώνες διεξήχθησαν στνο χώρο των εκπαιδευτηρίων Μπακογιάννη, το χρονικό διάστημα από 9 έως 11 Φεβρουαρίου 2024, με τη συμμετοχή δεκάδων σχολείων, ιδιωτικών και δημοσίων, από όλη την Ελλάδα. Οι μαθήτριες πέτυχαν σημαντικές επιδόσεις στο σύνολό τους, ενώ η μαθήτρια, Σταματία Βουβουσιώτη, κατέκτησε την 1η θέση και το αντίστοιχο πανελλήνιο βραβείο, στο αγώνισμα του προτρεπτικού λόγου και η μαθήτρια, Δήμητρα Δεληχά, την 4η θέση και εύφημο μνεία στο ίδιο αγώνισμα. Στην ίδια ανακοίνωση δηλώνουν ότι θα είναι αρωγοί στη λειτουργία του Ρητορικού Εκπαιδευτικού Ομίλου του σχολείου και σε κάθε ανάλογη προσπάθειά του.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass