Ημέρα καριέρας στο ΙΨΑ Λάρισας

Δημοσίευση: 12 Νοε 2014 16:22 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 19:10

 

Ημέρα καριέρας, με τίτλο "Μιλώντας για τις επιθυμίες μας… Κάνουμε στόχο τα όνειρά μας", θα πραγματοποιήσει το Ινστιτούτο Ψυχοκοινωνικής Ανάπτυξης (Ι.Ψ.Α.) Λάρισας, την Τρίτη 2 Δεκεμβρίου  και ώρα 18.00 στο χώρο του Ι.Ψ.Α. (Μ. Αλεξάνδρου 21, έναντι Δικαστικού Μεγάρου), με ελεύθερη είσοδο.

 Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν διακεκριμένοι επαγγελματίες, οι οποίοι θα μοιραστούν με το κοινό την προσωπική τους εμπειρία καθ’ όλη την επαγγελματική τους πορεία, που τους καταξίωσε στην αγορά εργασίας. Προσκεκλημένοι ομιλητές θα είναι οι κ.κ.: Χαράλαμπος Σαμαντζής, σύμβουλος σταδιοδρομίας – υπεύθυνος αγοράς εργασίας, γραφείου διασύνδεσης, Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Παναγιώτης Καλφούντζος, γεωπόνος – πρόεδρος  συνεταιρισμού «Θες- Γη», Λουΐζα Ντούγκου, χημικός – οινολόγος, Βασιλική Τεκέδη, λογοπεδικός, Λίνα Μουσιώνη, αρχαιολόγος – συγγραφέας. Συντονίστρια θα είναι η κ. Γεωργία Ζαβράκα, MSc., ψυχολόγος – ψυχοδυναμική ψυχοθεραπεύτρια – Σύμβουλος επαγγελματικής σταδιοδρομίας και καριέρας, επιστημονικός συνεργάτης Ι.Ψ.Α.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης γονείς και μαθητές θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τα επαγγέλματα που τους ενδιαφέρουν, να πληροφορηθούν για τις συνθήκες των επαγγελμάτων, να συζητήσουν για τις επαγγελματικές προοπτικές των εφήβων και να έρθουν σε επαφή με επαγγελματίες από διάφορους χώρους. 

Για περισσότερες πληροφορίες, στο τηλ. 2410 258040.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass