Νέος Παιδικός Σταθμός στους Γόννους Λάρισας

ΣΤΕΓΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ

Δημοσίευση: 30 Μαρ 2024 15:00

Ξεχωριστή ημέρα για την εκπαίδευση στους Γόννους η χθεσινή, καθώς ξεκίνησε η λειτουργία του νέου Παιδικού Σταθμού, στο κτίριο του πρώην Δημαρχείου Γόννων.


Συγκεκριμένα, τελέσθηκε αγιασμός από τους πατέρες Βασίλειο και Χρήστο, παρουσία του δημάρχου Τεμπών, Γιώργου Μανώλη, των αντιδημάρχων κ. Παναγιώτη Γκατζόγια, Θανάση Καραναστάση και Γιώργου Νικολάου, των δημοτικών συμβούλων κ. Γεωργίου Ντόντου, Βασίλη Σίμου και Γιάννη Κοντογιάννη, του προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Θωμά Παπαδόντα, προϊσταμένων, υπαλλήλων, εκπροσώπων φορέων και κατοίκων των Γόννων.
Ο δήμαρχος Τεμπών Γεώργιος Μανώλης, απευθυνόμενος στους παρευρισκόμενους, τόνισε, μεταξύ άλλων, τα εξής: «Σήμερα άρχισε και επίσημα η λειτουργία, στον Δήμο μας, μίας ακόμα εκπαιδευτικής δομής. Το υποσχεθήκαμε και το κάναμε πράξη.
Δίνουμε τη δυνατότητα στους νέους γονείς, οι οποίοι εργάζονται και όχι μόνο, να αφήνουν τα παιδιά τους σε έναν χώρο καθαρό και ασφαλή από κάθε άποψη και να πάνε απρόσκοπτα στη δουλειά τους. Είμαστε πάντα δίπλα στους εκπαιδευτικούς και τους γονείς, για να προστρέξουμε σε κάθε ζήτημα που αντιμετωπίζουν. Εύχομαι καλή και δημιουργική συνέχεια, πρώτα απ’ όλα στα παιδάκια, αλλά και σε γονείς και εκπαιδευτικούς.
Ευχαριστώ θερμά την προϊσταμένη της Κοινωνικής Προστασίας, τους υπαλλήλους της Τεχνικής Υπηρεσίας μας και τους υπαλλήλους του Παιδικού Σταθμού».
Η τελετή ολοκληρώθηκε με ξενάγηση στον χώρο, ενώ προσφέρθηκαν αναμνηστικά δώρα σε όλα τα παιδιά.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass