Μάθημα επιχειρηματικότητας

ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ 4ου ΕΠΑΛ ΛΑΡΙΣΑΣ ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΘΕΒ

Δημοσίευση: 26 Απρ 2024 13:00

Στο πλαίσιο των δράσεων διασύνδεσης της εκπαίδευσης με τον θεσμό της βιομηχανίας πραγματοποιήθηκε επίσκεψη ομάδας μαθητών της οικονομικής κατεύθυνσης της Β’ και Γ’ Λυκείου του 4ου Επαγγελματικού Λυκείου Λάρισας στις εγκαταστάσεις του Συνδέσμου Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών στη Λάρισα.

Η επίσκεψη αποτέλεσε μια ευκαιρία για τους μαθητές να γνωρίσουν την έννοια της επιχειρηματικότητας και της βιομηχανικής ανάπτυξης, αλλά και να κατανοήσουν τη σημασία της οικονομικής δραστηριότητας. Τους συνόδευαν οι κ. Βαϊρακτάρη Ουρανία και Κιουρτίδου Ιωάννα, εκπαιδευτικοί του τομέα Διοίκησης και Οικονομίας, ενώ την ενημέρωση πραγματοποίησαν η γενική διευθύντρια του ΣΘΕΒ κ. Έλενα Καματέρη και τα στελέχη του Τμήματος Προώθησης Θεμάτων και Υποστήριξης Μελών και του Τμήματος Εκπαίδευσης και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, κ. Χρήστος Τσιτόπουλος, κ. Ελένη Ευαγγελοπούλου και κ. Χαρούλα Γκουσγκούνη. Ο ΣΘΕΒ θα συνεχίσει να μοιράζεται την εμπειρία των στελεχών του και των μελών του με την εκπαιδευτική κοινότητα της Θεσσαλίας και να πραγματοποιεί δράσεις με την κοινωνία της Περιφέρειας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass