Οδηγοί από κούνια...

*ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ

Δημοσίευση: 30 Απρ 2024 17:41

Σε εξέλιξη βρίσκεται η τρίτη φάση του προγράμματος Κυκλοφοριακής Αγωγής στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Λαρισαίων, που είναι προσαρμοσμένο στην ηλικία των φιλοξενούμενων παιδιών με σκοπό την καλλιέργεια της κουλτούρας της οδικής συμπεριφοράς και τη διαμόρφωση κυκλοφοριακής συνείδησης πάνω στα θέματα της οδικής ασφάλειας
Τα παιδιά έχουν λάβει τις βασικές γνώσεις στον χώρο των Παιδικών Σταθμών με βιωματικά -διαδραστικά παιχνίδιαώστε να κατανοήσουν τους κανόνεςσυμπεριφοράς στο αυτοκίνητο των γονιών τους, τη σημασία των ειδικών παιδικών καθισμάτων και της χρήσης ζώνης, τα βασικά σήματα και τις πινακίδες, τη σήμανση φαναριών πεζών και οχημάτων και τους κανόνες χρήσης του ποδηλάτου.

Το πρόγραμμα στην τρίτη φάση συνεχίζεται στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής του Δήμου στο Αλκαζάρ όπου τα παιδιά έχουν την ευκαιρία ναέρθουν σε επαφή με τον χώρο, να συμμετέχουν σε βιωματικά παιχνίδια κυκλοφοριακής αγωγής και να οδηγήσουν τα ειδικά ποδήλατα του πάρκου.
Η εμπειρία τους εμπλουτίζεται πάντα με μια φυσιολατρική ξενάγηση στον καταπράσινο χώρο του πάρκου Αλκαζάρ!
Τις εκπαιδευτικές επισκέψεις παρακολουθούν η διευθύντρια Παιδείας κ. Σταυρούλα Μπαξεβάνου και ο αντιδήμαρχος Παιδείας και Άθλησης κ. Ηρακλής Γερογιώκας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass