Σε πρόγραμμα «Εράσμους» το 3ο λύκειο

Δημοσίευση: 20 Νοε 2014 21:35 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 19:24

 

Το 3ο Λυκείου Λάρισας, συμμετέχει στις νέες δράσεις  ΚΑ2 του Ευρωπαϊκού προγράμματος «ERASMUS+» συμπράττοντας με σχολεία από άλλες έξι χώρες (Σουηδία, Γερμανία, Αυστρία , Ρουμανία, Ισπανία, Ιταλία). Το θέμα του προγράμματος πάνω στο οποίο θα εργασθούν τα σχολεία έχει να κάνει με τον τρόπο με τον οποίο επηρεάζει τη ζωή το χτίσιμο των σπιτιών (στην Ελλάδα και κατ’ αντιστοιχία στις υπόλοιπες χώρες). Τα παιδιά θα ασχοληθούν με τον τρόπο κατασκευής των σπιτιών στο παρελθόν, το παρόν και το μέλλον  ανάλογα με τις ιδιαιτερότητες της κάθε χώρας.

Σύμφωνα με την υπεύθυνη του προγράμματος κ. Αρναβίτου  Αργυρώ «Μέσα στα πλαίσια αυτής της σύμπραξης, το 3ο  Λύκειο πριν λίγες μέρες υποδέχτηκε τους καθηγητές των σχολείων —εταίρων και εργάσθηκε πάνω στην πρόοδο   του προγράμματος. Παράλληλα η ομάδα των καθηγητών ξεναγήθηκε στην πόλη της Λάρισας, επισκέφθηκε τα  Μετέωρα, τα Τρίκαλα (Βαρούσι) και την Μακρυνίτσα.

Για τους μαθητές και τους καθηγητές του 3ου Λυκείου που συμμετέχουν στο πρόγραμμα ένα καινούριο ταξίδι αρχίζει. Ένα ταξίδι στην εκπαίδευση και των πολιτισμό των εταίρων σχολείων με πρώτο σταθμό το σχολείο  Skiftingehus  στην Εσκιλστούνα της Σουηδίας τον ερχόμενο Φεβρουάριο».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass