Θερινό Πανεπιστήμιο για την ελληνική γλώσσα στην Άνδρο

Δημοσίευση: 08 Δεκ 2014 21:03 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 20:00

 

Το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και η Ένωση Ευρωπαίων Δημοσιογράφων διοργανώνουν θερινό Πανεπιστήμιο με τίτλο «Η Ελλάδα σήμερα: Γλώσσα, Πολιτισμός και Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας», που θα πραγματοποιηθεί από 5 έως και 12 Ιουλίου και από 12 έως 19 Ιουλίου 2015 στην Άνδρο.

Το έργο  υπάγεται στην Επιτροπή Ερευνών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Το πρόγραμμα προσφέρεται σε προπτυχιακούς φοιτητές, αλλά και απόφοιτους, μεταπτυχιακούς φοιτητές, διδάκτορες, ερευνητές, εκπαιδευτικούς και επαγγελματίες. Περιλαμβάνει ένα αγγλόφωνο και ένα ελληνόφωνο τμήμα. Θα διδάξουν διακεκριμένοι καθηγητές Πανεπιστημίου από την Ελλάδα και το εξωτερικό και δημοσιογράφοι/πανεπιστημιακοί από τον ευρωπαϊκό χώρο. Προβλέπονται καθημερινές τετράωρες διαλέξεις και  εργαστήρια. Επίσης, το πρόγραμμα περιλαμβάνει συμμετοχή σε εκπαιδευτικές εκδρομές και επισκέψεις σε χώρους πολιτισμού.

Το θερινό σχολείο θα καλύψει τις ακόλουθες θεματικές: Η Ελληνική Γλώσσα, ο Ελληνικός Πολιτισμός, Ελληνικά Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας και Πολιτική, Ελληνική Ιστορία, Ελληνική Ποίηση και Φιλοσοφία.

Πληροφορίες στην Ακαδημαϊκή υπεύθυνη του προγράμματος κ. Νικολέττα Τσιτσανούδη – Μαλλίδη, Επίκουρη καθηγήτρια Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, nitsi@cc.uoi.gr. Μπορείτε επίσης να επισκέπτεσθε την ιστοσελίδα summerchool2015.ac.uoi.gr. Υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων: κ. Σάγια Τσαουσίδου, Διεθνής αντιπρόεδρος Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων, aejgreece@gmail.com

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass