«Το μιούζικαλ των Χριστουγέννων» από το Μουσικό Σχολείο Λάρισας

Δημοσίευση: 15 Δεκ 2014 14:19 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 20:14

 

Δεκέμβριος, ο πιο εορταστικός μήνας του έτους! Το Μουσικό Σχολείο Λάρισας στολίστηκε και καλεί τους συμπολίτες τη Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου στις 17:00 μ.μ., στο αμφιθέατρο του σχολείου για να παρακολουθήσουν το “Mιούζικαλ των Χριστουγέννων”!

Όπως σημειώνεται από το σχολείο «πρόκειται για μια διαδραστική μουσικοθεατρική παράσταση εμπνευσμένη από τη νουβέλα του Καρόλου Ντίκενς “το πνεύμα των Χριστουγέννων”, όπου 55 μαθητές του “Συνόλου Μουσικής Κινηματογράφου” συμμετέχουν ενεργά επάνω στη σκηνή. Τραγουδάνε, παίζουν μουσική, χορεύουν, δραματοποιούν σε πρωτότυπο κείμενο με τη χρήση πολυμέσων.

Είναι μια ξεχωριστή ιστορία γεμάτη αγάπη και ελπίδα που θα χαρίσει στο κοινό το πραγματικό νόημα της γιορτής των Χριστουγέννων. Ένα υπέροχο παραμύθι με πολλαπλά μηνύματα που θα μας οδηγήσει στην ανακάλυψη της αληθινής ευτυχίας, της γαλήνης και της αγάπης.

Ας αφήσουμε τον Εμπενέζερ Σκρουτζ και τη μαγεία των ημερών να μας ταξιδέψουν… Μικροί και μεγάλοι προσέλθετε !

Η παράσταση αποτελεί την παρουσίαση του πολιτιστικού προγράμματος: “Εικαστικές Εφαρμογές και Μουσική στη Σκηνική Δράση”(πολυμέσα- μουσική -λόγος), στο πλαίσιο του οποίου οι μαθητές είχαν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τη σκηνική δημιουργία μέσα από τον συνδυασμό των παραδοσιακών τεχνών με καινο-τόμες δραστηριότητες όπως η περφόρμανς, η σωματική τέχνη, το καλλιτεχνικό βίντεο και τα πολυμέσα.

Παράλληλες δράσεις στο φουαγέ του Σχολείου: εικαστικά δρώμενα, συγκέντρωση φαρμάκων για το Κοινωνικό Φαρμακείο της Λάρισας».

Την επιμέλεια και οργάνωση της εκδήλωσης έχουν οι εκπαιδευτικοί του Μουσικού Σχολείου: Γεωργία Νίκα, Ευφροσύνη Αστ. Κτιστάκη, Ιφιγένεια Σδούκου, Άννα Τσακάκη, Ελένη Τσουκνικά.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass