ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΕΙ ΚΑΙ ΤΕΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

Οι δάσκαλοι βράβευσαν φοιτητές

Δημοσίευση: 30 Δεκ 2014 10:45 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 20:33

 

Εκατόν σαράντα δύο παιδιά μελών του, που εισήχθησαν φέτος σε ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας μας, βράβευσε χθες ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης ν. Λάρισας «Κωνσταντίνος Κούμας», σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποίησε στο αμφιθέατρο του 4ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας.

Στο πλαίσιο αυτής, τα παιδιά και τους γονείς εκπαιδευτικούς, καλωσόρισε ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Δημήτρης Τζιόλης, ο οποίος ανάφερε μεταξύ άλλων: «Μετά από επίπονες προσπάθειες, οι κόποι σας ανταμείφθηκαν με την εισαγωγή σας σε σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Η επιτυχία σας αυτή πρέπει να σας γεμίζει από τη μια με χαρά, από την άλλη με το αίσθημα της ευθύνης, γιατί αποτελεί την αρχή μιας νέας πορείας και ενός νέου αγώνα που καλείστε να δώσετε. Η πορεία αυτή προς τη γνώση είναι κοπιαστική, η κατάληξή της όμως θα σας χαρίσει εφόδια για την επαγγελματική σας αποκατάσταση και θα σας ολοκληρώσει ως προσωπικότητες.

Το Πανεπιστήμιο θα ΄ρθει να συμπληρώσει το έργο της οικογένειας και του σχολείου και να σας ετοιμάσει για την κοινωνία. Είναι ο χώρος όπου θα αποκτήσετε τη θεωρητική θωράκιση, θα αναπτύξετε το πνεύμα σας, θα καλλιεργήσετε την ψυχή σας και θα διαπλάσετε το ήθος σας.

Εκεί θα ονειρευτείτε το μέλλον σας, ενώ οι κοινωνικές ζυμώσεις που συντελούνται στον χώρο του, θα σας ωριμάσουν πνευματικά και θα αναπτύξουν την κοινωνική σας συνείδηση, ώστε να ενεργείτε ως υπεύθυνοι πολίτες έχοντας πάντα οδηγό τη λογική και το συμφέρον του συνόλου.

Σας ευχόμαστε να γίνετε οι αυριανοί υπεύθυνοι επιστήμονες, οι φωτισμένοι κοινωνικοί οδηγοί, οι πρωτοπόροι για κάθε υψηλό και ωραίο και η ασπίδα της κοινωνίας στους κινδύνους που την απειλούν.

Σας συγχαίρουμε για την επιτυχία σας και σας ευχόμαστε καλή πρόοδο στις ανώτερες σπουδές σας».

Η χορωδία των εκπαιδευτικών του συλλόγου, υπό τη διεύθυνση της κ. Ευτυχίας Κασιάρη, πλαισίωσε μουσικά την εκδήλωση, με χριστουγεννιάτικες μελωδίες, ενώ στο πιάνο συνόδευσε η κ. Καλλιόπη Κουκουλέτσιου.   

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass