ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΦΑΝΗ ΜΠΙΛΙΟΥ

Μειώσεις τροφείων στο Τύρναβο

Δημοσίευση: 21 Σεπ 2015 14:16
 Μειώσεις στα τροφεία στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Τυρνάβου πρότεινε και αποφασίστηκε η πρόεδρος του Ο.Κ.Π.Δ.Τυρνάβου κ. Φανή Μπίλιου Μειώσεις στα τροφεία στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Τυρνάβου πρότεινε και αποφασίστηκε η πρόεδρος του Ο.Κ.Π.Δ.Τυρνάβου κ. Φανή Μπίλιου

 

 

 

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε», του Κώστα Τσόλα)

Ως επιλέξιμος φορέας του προγράμματος «Εναρμόνιση οικογενειακής και Επαγγελματικής ζωής» για το σχολικό έτος 2015-2106, ο Οργανισμός Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Τυρνάβου,

Με ανακοίνωσή του, ενημερώνει ότι έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία εγγραφής των παιδιών μέσω των εντολών τοποθέτησης της Ε.Ε.Τ.Α.Α. στους παιδικούς σταθμούς για τους ωφελούμενους.

Ήδη οι παιδικοί σταθμοί λειτουργούν κανονικά από την 1η Σεπτεμβρίου, καθόσον είχαν γίνει δεκτές όλες οι αιτήσεις εγγραφών νηπίων σύμφωνα με απόφαση τού  Δ.Σ, και είχαν γίνει όλες οι συντηρήσεις και επισκευές στους σταθμούς κατά το μήνα Αύγουστο πού δε λειτουργούσαν.

Οι αγιασμοί για τη νέα σχολική χρονιά 2015-2016 θα γίνουν ως εξής :

Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015: Α΄ παιδικός σταθμός, παιδικός σταθμός «Ελευθερία»  και παιδικός σταθμός Αγίας Σοφίας.

Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015: B΄ Παιδικός σταθμός και παιδικός σταθμός Αργυροπουλίου.

Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015: παιδικός σταθμός Αμπελώνα και παιδικός σταθμός Δαμασίου.

Τη φετινή χρονιά έχουν εγγραφεί στους παιδικούς σταθμούς τού Δήμου μας διακόσια δεκαπέντε παιδιά, εκ των οποίων εκατόν δύο φιλοξενούνται δωρεάν μέσω τού προγράμματος ΕΣΠΑ. Για τα υπόλοιπα παιδιά, με εισήγηση της προέδρου του Ο.Κ.Π.Δ.Τ., κ. Φανής Μπίλιου, τα τροφεία όχι μόνο θα παραμείνουν στα περσινά επίπεδα αλλά θα μειωθούν.

Συγκεκριμένα όπως ορίστηκε με σχετική απόφαση του Δ.Σ., τα τροφεία θα κυμανθούν από 0 ως 40 ευρώ μηνιαίως, ανάλογα με την κλίμακα φορολογικού έτους 2014.

Ειδικότερα για εισόδημα 0 – 5.000 ευρώ δεν καταβάλλονται τροφεία. Για 5.001 - 15.000 ευρώ καταβάλλονται 20 ευρώ μηνιαίως. Για 15.000 -  30.000 ευρώ καταβάλλονται 30 ευρώ. Για 30.001 ευρώ και άνω καταβάλλονται 40 ευρώ.

Επίσης, σύμφωνα με την κ. Μπίλιου όταν φοιτούν δύο αδέλφια καταβάλλεται για το 2ο παιδί το μισό ποσό που αναλογεί στην κλίμακα και όταν υπάρχει τρίτο παιδί η φοίτηση για αυτό είναι δωρεάν.

Οι πολύτεκνες οικογένειες καταβάλλουν τροφεία με έκπτωση 30% και οι τρίτεκνες έχουν έκπτωση 10%. Απαλλάσσονται των τροφείων οι μονογονεϊκές οικογένειες, οι οικογένειες στις οποίες ο πατέρας είναι στο στρατό και οι άνεργοι γονείς με κάρτα ανεργίας (για όσο διαρκεί η ανεργία τους). Ειδικές περιπτώσεις εξετάζονται με γραπτό αίτημα από την υπηρεσία του Ο.Κ.Π.Δ.Τ.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass