Σύσκεψη για τα έργα του ΕΣΠΑ στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

Δημοσίευση: 06 Δεκ 2013 20:55 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 13:23

Σύσκεψη με αντικείμενο την πορεία υλοποίησης των έργων  του Ε.Σ.Π.Α. για το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια υπό τον περιφερειάρχη κ. Κώστα Αγοραστό. Στη σύσκεψη στην οποία συμμετείχε το Συμβούλιο του Πανεπιστημίου με επικεφαλής τον πρόεδρο κ. Νίκο Ζούμπο, εξετάστηκε η εξέλιξη ωρίμανσης έργων και ζητήθηκε από τον περιφερειάρχη η ετοιμότητα ενόψει του ΕΣΠΑ (ΣΕΣ).

 

Αντικείμενο της συζήτησης αποτέλεσαν οι ενέργειες για τη διαμόρφωση της Στρατηγικής Ευφυούς Εξειδίκευσης (RIS3) στην Περιφέρεια Θεσσαλίας και η συνεργασία με το Περιφερειακό Συμβούλιο Καινοτομίας. Παράλληλα ο περιφερειάρχης ζήτησε από τα μέλη του συμβουλίου τις προτάσεις τους για έργα και δράσεις με μετρήσιμα αποτελέσματα στην πραγματική οικονομία και τη σύνδεση του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με την αγορά εργασίας.

 

Όπως ανέφερε ο κ. Κ. Αγοραστός: «Έχω τονίσει ότι το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας αποτελεί προστιθέμενη αξία για τον τόπο και πρέπει να συνεχίσει να λειτουργεί απρόσκοπτα και με την υπάρχουσα δομή του για να μπορεί να παρέχει υψηλού επιπέδου επιστημονική κατάρτιση και εξειδίκευση. Συνεργαζόμαστε με την Ακαδημαϊκή Κοινότητα της Θεσσαλίας με στόχο την ολοκλήρωση των έργων του ΕΣΠΑ που βοηθούν στην καλύτερη επίτευξη του εκπαιδευτικού έργου».

 

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ακόμα ο αναπληρωτής πρόεδρος του συμβουλίου Μιχάλης Ζουμπουλάκης, και τα μέλη-καθηγητές του Παν. Θεσσαλίας κ.κ Θεοδωράκης Ιωάννης, Κακανά Δόμνα, Μαλίζος Κωνσταντίνος, Μποντόζογλου Βασίλειος, Τσιρόπουλος Νικόλαος και Φεζουλίδης Ιωάννης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass